Gündem

Kahreden haber akşam saatlerinde geldi! Can kaybı sayısı yükseldi! Çok sayıda kişi vefat etti

Gelen bir son dakika haberine göre can kaybı arttı! Ankara’da geçtiğimiz gün bastıran sağanak yağış hayatın neredeyse durmasına neden olmuştu. Seda 3 kişinin hayatını kaybettiği daha öncedeki günlerde açıklanmıştı. Az önce acı bir haber daha geldi.

Altındağ’da arıcı Ramazan Gök, 2 gündür kayıp olarak aranıyordu. Çok sayıda kişinin oluşturduğu ekip Gök’ü bulmak için canla başla çalıştı. Ancak kahreden haber akşam saatlerinde geldi. Bugün Gök’ün cansız bedenine ulaşıldı. Buna göre Ankara’daki sel felaketinde can kaybı sayısı 4’e yükseldi.

ARAÇLAR KAĞIT GİBİ EZİLDİ

Ankara’da Cumartesi günü etkisini gösteren sağanak yağış hem maddi hem de manevi açıdan büyük zararlara neden oldu. Başkentte ekili sağanak yağış sebebiyle pek çok araç sulara kapılıp sürüklendi, istinat duvarı altında kalan araçlar tabiri yerinde tost gibi oldu.

Vatandaşlar yaşanan korkunç afet olayında can derdine düşerken, az önce kahreden haber geldi. Bir kişinin daha hayatını kaybettiği duyuruldu.

350 KİŞİLİK EKİPLE ARANIYORDU

AFAD tarafından yapılan açıklamada bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi. Altındağ’da meydana gelen selde kaybolan arıcı Ramazan Gök’ün cansız bedenine ulaşıldı. Gök’ü 350 kişilik AFAD ekibi arıyordu. Cesede ise Karapürçek Mahallesi mevkiinde balçık bölgede ulaşıldı.

2 GÜNDÜR ARANIYORDU

AFAD’dan yapılan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşık 350 personelin katılımıyla 2 gündür devam eden arama çalışmaları sonucunda, Ankara Altındağ ilçesinde sel sularına kapılan bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz”