Genel

Arka Sokaklar Her An Bitebilir! Yeni Sezon Onayı Öncesi Arka Sokaklar’dan Çok Kritik Hamle: O İsim Artık Dizide Yer Almayacak!

Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizisi, bu sene 16.sezonu ile seyirci karşısına çıktı. Seyircisi ile 31 Temmuz 2006 tarihinden bu yana buluşan Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonda da yayınlanıp yayınlanmayacağı belli olurken; dizinin heyecanla beklenen sezon finali öncesinde başrol oyuncularından birinin ayrılacağı haberi geldi.

Erler Film imzası ile senelerdir seyirci karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisinin bu sene yönetmenliğini Orhan Oğuz üstlenirken; dizinin aksiyon dolu senaryosu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleminden çıktı. Kesintisiz olarak 16 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisine başrol oyuncularından birinin veda edecek olması, dizinin seyircisini sezon finali öncesinde bir hayli üzdü.

17. Sezon Onayını Almıştı

Yayın yılı, sezon sayısı ve bölüm sayısı bakımından Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi unvanını hala elinde tutan Arka Sokaklar dizisi, geçtiğimiz haftalarda yeni sezonda da ekranlarda olacağını duyurmuştu. Yeni sezon öncesi sezon finali yapmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisinin Engin’i ünü oyuncu İlker İnanoğlu ise, dizinin uzun sürmesi ile ilgili geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda; “Dizimiz hep üçüncü sayfa haberleri olduğu için konular hiç bitmiyor. O yüzden üçüncü sayfa oldukça biz devam ederiz” ifadelerini kullanmıştı. Bu sezon da güçlü reytingler ile reyting sıralamasına girmeyi başaran Arka Sokaklar dizisinin önümüzdeki sezonda da seyirci karşısına dinamik bir oyuncu kadrosu ile çıkacağı öğrenildi. Ancak, o kadrodan bir kişi eksildi.

Yiğitcan Ergin İçin Arka Sokaklar Defteri Kapandı

Şimdilerde ekranların aranan isimleri olan pek çok oyuncunun oyunculuğa başladığı dönemde kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, oyuncu kadrosunda da uzun ekran macerası nedeniyle çok sık değişikliğe gitti. Arka Sokaklar dizisinin bu seneki başrollerini; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz, Oğuz Peçe, Deniz Çatalbaş, Ali Haydar Çataltepe gibi iddialı isimler paylaştı. O isimlerden biri olan ve dizide Cemal karakterine hayat veren Yiğitcan Ergin ise, bu sezon itibariyle Arka Sokaklar dizisinin defterini kapadı. Yeni sezonda yer almayacağı öğrenilen Yiğitcan Ergin, daha önce; Racon ve Deli Gönül gibi iddialı yapımlarda da rol almıştı.