Gündem

FOX TV’nin yaz dizisi Tozlu Yaka daha başlamadan ağır eleştiriler aldı! İlk set fotoğraflarına “kopya” eleştirileri geldi!

Televizyon ekranlarında yaz döneminin gelmesiyle birlikte yaz dizileri de peş peşe izleyici karşısına çıkmaya başladı. Normal sezonda izleyici karşısına çıkan dizilerin yaz dönemi için sezon arasına girmesi ya da doğrudan final yaparak ekranlara veda etmesinden sonra yayın hayatlarına başlayan yaz dizileri arasında, FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak olan Tozlu Yaka dizisinden ilk set görüntüleri de geldi. Ancak izleyiciler Tozlu Yaka dizisinden gelen ilk görüntüler sonrası diziyi şimdiden eleştiri yağmuruna tutmaya başladı. Birçok kişi şimdiden Tozlu Yaka’nın “klişe” bir yapım olduğunu ifade etmeye başladı. İşte detaylar…

Tozlu Yaka İçin İlk Yorumlar Sert Oldu

NTC Medya’nın imzası ile FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Tozlu Yaka dizisinin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Dizide zengin ve fakir öğrencilerin bir okulda karşılıklı hallerini, çatışmalarını konu olarak ele alan dizi için izleyiciler eleştirilerini sıralamaya başladı. Genç oyuncu ağırlıklı olan ve bu genç isimlere birkaç deneyimli oyuncunun eşlik ettiği Tozlu Yaka dizisinin ilk set fotoğrafları seyircinin tepki ve eleştirileri ile karşılaştı.

“Çakma Kardeşlerim” Yorumları Yapıldı

Birçok kişi sosyal medyadan yaptığı yorumlarda Tozlu Yaka dizisinin, ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Kardeşlerim dizisinin neredeyse birebir aynı olduğunu iddia etti. Zira Kardeşlerim dizisinde de bir okuldaki zengin ve fakir öğrencilerin çatışması ele alınıyor. Ayrıca dizide çatışma ile başlayacak olup daha sonradan aşka dönüşecek bu ilişkilerin, Kardeşlerim dizisinden “kopyala-yapıştır” şeklinde esinlenildiği de iddia edildi. Bu nedenle de Tozlu Yaka dizisi, sosyal medyada birçok kişi tarafından şimdiden “Çakma Kardeşlerim” olarak adlandırıldı.

Okul Kıyafetleri Bile Aynı!

Tozlu Yaka dizisinden gelen ilk set fotoğraflarına bakıldığında, dizide kullanılan okul kıyafetlerinin bile gerçekten de Kardeşlerim dizisinde kullanılan okul kıyafetlerine çok benziyor olması dikkatleri çekti. ATV ekranlarında 2. sezonunu tamamlayan Kardeşlerim dizisi ile Tozlu Yaka dizisinin benzer özellikler taşıyor olması, ilerleyen dönemlerde ortaya ne gibi farklılıkların çıkacağı konusunda merak uyandırıyor.