Gündem

İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı 49 filminde bomba gibi sürpriz bir isim var!

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Hande Doğandemir isimlerinin yer aldığı 49 filminin çekimleri devam ediyor. Gerçek bir hikayeyi ele alan filmde sürpriz bir oyuncu olduğu da öğrenildi. Merakla beklenen film, Türkiye’nin yakın tarihine ayna tutuyor ve filmde, sarsıcı bir olay konu olarak ele alınıyor. DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesinden sonra Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda yer alan 49 kişinin rehin alınmasını ele alan filmin çekimleri de Hatay’da devam ediyor. Bol aksiyon sahnesinin olduğu belirtilen filmde yer alan sürpriz oyuncu duyanları şaşırtıyor. İşte detaylar…

49’da Kimler Var?

Son olarak Mahkum dizisinde iki karaktere birden hayat veren İsmail Hacıoğlu ile son olarak 2015 yılında Bana Masal Anlatma filminde “Ayperi” karakteri ile başrolde yer almış olan Hande Doğandemir isimlerinin yer aldığı 49 filminde ayrıca Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışık ve Doğukan Polat isimleri de yer alıyor. Aynı zamanda filmin kadrosunda bir de sürpriz bir isim bulunuyor.

49 Filminde Sürpriz İsim

49 filmi büyük bir merakla beklenirken, filmin kadrosunda sürpriz bir şekilde Sinan Tuzcu’nun da olduğu öğrenildi. Ünlü ve başarılı oyuncu son olarak Alparslan Büyük Seçluklu dizisi ile izleyici karşısına çıktı ve Tuzcu daha önce Son Yaz, Sen Anlat Karadeniz, Bir Başkadır ve Ihlamurlar Altında gibi dizilerde de başarılı oyunculuk performansları ortaya koymuştu. Aynı zamanda senarist olan Tuzcu’nun 49 filminin kadrosunda yer alması, birçok izleyiciyi heyecanlandırmayı başardı.

49 Ne Zaman Gösterime Girecek?

49 kişinin rehin alındığı ve gerçek bir hikayeye dayanan 49 filminin yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturuyor. Türkiye’nin rehin alınma olayları sırasında, arka planda ne gibi hazırlıklar yaptığını ve rehinler için başlatılan zorlu kurtarma çabasını konu olarak ele alan filmin ne zaman gösterime gireceği ise henüz bilinmiyor.