Kültür-sanat

Böyle final görülmedi! Sevilen dizinin finalinde herkes ölüyor! “Sonunda herkes ölüyorsa biz 4 yıl boşuna mı izledik!”

ATV ekranlarının sevilen ve yaklaşık 4 yıldır ekranda kalan dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde artık final zamanı geldi çattı. İlk 2 yıldan sonra pek çok önemli karakterin diziye veda etmesine rağmen ayakta kalan dizi perşembe günü final yapacak. Ancak Bir Zamanlar Çukurova final fragmanında öyle bir sahne vardı ki izleyenlerin yarısı resmen isyan etti! Böyle final görülmedi: Sevilen dizinin finalinde herkes ölüyor! İzleyenler sosyal medyadan “Sonunda herkes ölüyorsa, biz 4 yıl boşuna mı izledik!” tepkisini dile getirdi.

ATV’nin beğenilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi artık final yapacak. Yaklaşık 4 yıldır ekranlarda olan dizi 17 Haziran Perşembe günü yayınlanan son bölümü ile ekranlara veda edecek. 13 Eylül 018 tarihinde yayın hayatına başlayan Türk yapımı aşk, dram, aksiyon ve tarihi dizinin tamamen final yapacağı belirtildi.

DİZİ TAMAMEN FİNAL YAPACAK?

Bir Zamanlar Çukurova izleyicisi dizinin sezon finali mi yoksa tamamen mi final yapacağını merak ediyordu. ATV’nin beğenilen dizisi artık Perşembe günü tamamen final yaparak ekranlara veda edecek. Dizi 141. Bölümde izleyenleriyle ayrılacak.

FİNAL PAYLAŞIMI GELDİ

Dizinin sosyal medya hesabında ise finale ilişkin şu paylaşım yapıldı:

“Gönülle sevenler veda etmezler…”

Çukurova’da büyük final için nefesler tutuldu!

#BirZamanlarÇukurova büyük final bölümüyle Perşembe 20.00’de #atv’de!

@timsandb @atvcomtr”

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HERKES ÖLECEK Mİ?

Bir Zamanlar Çukurova 141. Final fragmanı resmi Youtube kanalı üzerinden yayınladı. Yayınlanan fragmanda son sahnede Fikret’in düğününde üzerinde patlayıcı olan kişinin düğün ortasında geldiği görülüyor. Arka planda patlama sesi olması izleyenlerin tepkisini çekti. İzleyenler finalde herkesin öleceğini düşünmesi üzerine sosyal medyada tepkilerini dile getirdi. Bir kısmı, “Sonunda herkes ölüyorsa biz 4 yıl boşuna mı izledik!” yorumlarını yaptı.