Kariyerini Akademisyen Olarak Devam Ettirmek İsteyenler İçin Müjdeli Haber Geldi! Selçuk Üniversitesi 201 Kişiyi Akademik Personel Olarak İstihdam Edecek!

Selçuk Üniversitesi, akademik personel alımına ilişkin bir ilanı resmi web sitesi üzerinden paylaştı. Üniversitenin bünyesinde çalışmak üzere toplam olarak 201 kişinin istihdam edileceği açıklandı. Profesör, doktor, doçent ve öğretim görevlisi olmak üzere 201 kişi işe alınacak. Üniversitenin istihdam etmeyi planladığı personel için aradığı şartlar belli oldu. Detaylar haberimizde…

Toplam olarak 201 akademik personelin istihdam edileceği iş ilanı Selçuk Üniversitesi tarafından yayınlandı. Alınacak personellerin tamamı doçent, doktor, profesör ve öğretim üyesi olacağı açıklandı. Üniversite tarafından yayınlanan ilanda başvuru şartları ve başvuru tarihlerine yer verildi.

En Geç Başvuru Tarihi 1 Temmuz 2022!

201 akademik personeli istihdam edeceğini duyuran Selçuk Üniversitesi, akamdemik personel olarak üniversite bünyesine çalışmak isteyenlerin başvurularını bu hafta başı itibarı ile kabul etmeye başladı. Üniversitenin resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre, akademik personel olarak Selçuk Üniversitesi’nde çalışmak isteyenlerin en geç 1 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacak.

Başvuru Şartları Belli Oldu!

Selçuk Üniversitesi’nde profesör, doçent, doktor veya öğretim görevlisi olarak çalışmak isteyenler öncelikle üniversitenin resmi internet adresinde yer alan ‘form ve belgeler’ sekmesinden başvuru belgesini almalıdır. Eksiksiz ve tamamen doğru bilgiler ile doldurulan bu belgelerin bir tanesi istenen dosyaya diğeri ise başvuru esnasında yetkiliye verilmelidir.

Profesörler haricindeki diğer iş başvurularında Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından en az 65 puan almak  ya da geçerli olarak kabul edilen bir yabancı dil sınavından 65 puana eş değer bir puan almak gereklidir.

Exit mobile version