Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Bayram öncesi para ihtiyacı olanlara müjde! Anında hesaplara 10.000 TL yatırılıyor: Telefondan hemen başvurun

Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından faizsiz kredi kampanyaları yakından takip edilirken bayram öncesinde nakit para ihtiyacı olan vatandaşlara sevindiren haber verildi. Denizbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldığı belirtilerek banka tarafından ihtiyaç kredisi çekmek isteyen esnaf müşterisine özel fırsat sunulduğu paylaşıldı. Denizbank, faizsiz 10 bin TL’ye kadar kredi vereceğini paylaştı ve 31 Temmuz tarihine kadar işletme karttan 10.000 TL’ye varan, faizsiz taksitli ticari kredi verileceği aktarıldı.

ÜRÜN KOŞULU  BULUNUYOR

Kampanyanın ayrıntıları Denizbank tarafından paylaşıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda kampanya yalnızca DenizBank’ta yeni hesap açılışı yaptıracak müşteriler için geçerli olduğu belirtildi. Kampanyanın ürün koşullarının ise “İşletme Kart ve Bonus Business kart başvurusu yapılması ve 1 yeni fatura ödeme talimatı verilmesi gerekmektedir.” şeklinde olduğu bildirildi.

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında ise şu ifadelere yer verildi:

Her müşteri 10.000 TL’ye varan faizsiz taksitli ticari kredi kampanyasından yalnızca bir kez faydalanabilir.
Taksitli ticari kredi vadesi 5 aydır.

Sonraki dönemlerde İşletme Kart limitinizden kullanacağınız taksitli ticari krediler standart faiz ve dosya masrafı ücretleriyle ücretlendirilecektir.

SADECE TL CİNSİNDEN KULLANILABİLİR

İşletme Kart limitinizden taksitli ticari kredi yalnızca TL cinsinden kullandırılabilir.

Banka, faiz oranlarında değişiklik yapma, onaylanan ticari kartların kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme hakkına sahiptir.

Krediye ilişkin ilgili belgeleri imzalamadan önce faiz oranı, tüm masraf, ücret ve komisyon hakkında tarafınıza bilgi formu ile bilgilendirme yapılacaktır.

FAİZ DETAYLARI

Kampanyada sunulan faiz oranı, kampanyada belirtilen ürün şartlarını sağlayan müşteriler için geçerlidir.

Bankanın, yapılan başvuru kapsamında İşletme Kart ve Bonus Business kart limitini onaylayıp onaylamama hakkı saklıdır.