Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Kimse sakinleştiremedi: Hareketleriyle sinir bozdu, finale ramak kala diskalifiye edildi!

TV8 ekranlarının gündüz kuşağının sevilen yarışma programı olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında finale neredeyse ramak kala bir yarışmacı diskalifiye edildi. Programda gergin anlar yaşandı. Bu haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından olan Esma Hanım, İsmet Bey’in kendi gününde yaptığı salatayı içinde soğan olması sebebiyle yemedi. Ancak puanlama yapılması için mutlaka tadılması gerektiğini söyleyen Zuhal Topal sinirlendi.

Yarışmacıya sinirlenen ünlü sunucu Zuhal Topal, “Yemek zorundasın, bu masaya gelen her şeyden tatmak zorundasın” diyince programdaki gerginlik izleyenlere de yansıdı.

MASADAN KALKTI GİTTİ

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışma programında çok gergin anlar yaşandı. Ünlü sunucu ve yarışmacı arasındaki sözlü tartışma herkesi şoke etti. Sinirlerin gittikçe gerildiği yarışmada Esma’nın masadan kalkıp gitmesi diskalifiye edilmesine neden oldu.

BARDAĞI TAŞIRAN SON HAREKET OLDU

Haftanın dikkat çeken yarışmacılarından olan Esma Hanım’ın sergilemiş olduğu tavırlar ünlü sunucu Zuhal Topal’ı çileden çıkardı. Haftanın ilk gününden bu yana sergilemiş olduğu tavırlarıyla Zuhal Topal’ı sinirlendiren Esma Hanım’ın yaptığı son hareket resmen bardağı taşıran son hareket oldu.

“BİR KAŞIK ALDIM, TAMAM MIDIR?”

İsmet Bey’in hazırladığı salata da soğan olduğu için yemek istemeyen Esma Hanım, Zuhal Topal’ın “Yemek zorundasın” demesi üzerine, “Bir kaşık aldım, tamam mıdır?” dedi.

ŞU DAKİKADAN İTİBAREN PROGRAMDA OLMAYACAK

Zuhal Topal’da karşılık olarak “Benim sınırlarımı zorlama” deyince masada ipler iyice gerildi ve Esma Hanım ileri giderek masayı terk etti.

Programın sonunda açıklama yapan ünlü sunucu, “”Bizim başımıza ilk kez gelen bir şey bu. Kendisi şu dakikadan itİbaren programda olmayacak. Onun bugüne kadar sizlere vermiş olduğu puanlar silinecek. Diğer yarışmacıların verdiği puanlar üzerinden bir hesaplama yapılıp, o puanlar ve benim puanlarım toplamında birinci belirlenecek” dedi.