Editörün SeçtikleriEkonomi

Emeklilere 6 bin 500 TL ödeme yapılacak! Başvurular e-Devlet’ten alınacak

Emekliler son dönemlerde bankaların kendilerine sundukları ödemeleri ve kampanyaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda gelen bir son dakika haberine göre Yapı Kredi Bankası tarafından son dakika açıklaması geldi. Banka yaptığı açıklamasında promosyon ödeme miktarının güncellendiğini ve rekor ödeme yapılacağı bilgisinin aktarıldığını duyurdu.

Emeklilere 6 bin 500 TL ödeme yapılacak. Başvurular resmen e-Devlet üzerinden başlayacak. Yapı Kredi Bankası da emeklilerin yanında olan bir banka. Bu kapsamda emekli promosyon ödemelerine zam geldiğini açıkladı. Daha önceki dönemlerde 3 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yaptığını duyuran banka yeni kampanyayı açıkladı.

6 BİN 500 TL’YE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILACAK

Konuya ilişkin Yapı Kredi Bankası resmi web sayfası üzerinden açıklama yaptı. Yapılan açıklamada kampanyanın 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olacağı ve bu tarihe kadar maaşını Yağı Kredi Bankası’nı taşıyan emeklilere 6 bin 500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi.

31 TEMMUZ TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

Banka yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!”

DETAYLAR AÇIKLANDI

Yapı Kredi Bankası kampanya detaylarını şu şekilde açıkladı:

Maaşa göre promosyon ödemesi şu şekilde:  Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL’ye kadarsa 2.500 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 3.100 TL; 2.500 TL’nin üzerindeyse 3.750 TL nakit promosyon ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit ödül ödenir.

14 Haziran 2022 – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 31.07.2022’ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır.

Bu iki ödülle birlikte 4 bin lira almış olacaksınız.

Bunların yanı sıra 10 emekliye kadar arkadaşınızı getirebiliyorsunuz. Her biri için 250 lira ek promosyon alıyorsunuz ve toplam promosyon miktarı 2500 daha artarak 6 bin 500 liraya çıkıyor. Konu ile ilgili, “Emekli Referans Kampanyası ile emekli yakınlarınıza referans olarak emekli maaşlarının bankamıza taşınmasını sağlayın, onlar emekli promosyonu kazanırken siz de 2.500 TL’ye varan ödül kazanın!” denildi.

E DEVLET VE SGK’DAN BAŞVURU İMKANI

Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin emekli maaşlarını 31 Temmuz tarihine kadar Yapı Kredi’ye taşıması gerekmektedir. Taşıma işlemleri ise banka şubelerinden ya da e-Devlet / SGK Müdürlükleri üzerinden yapılabilmektedir.