Gündem

Bir Süredir Ortada Yoktu; Alp Kırşan Geri Döner Dönmez Acun Ilıcalı’yı Kızdıracak Sözler Söyledi: “Parada Gözüm Olsa Bodrum’da Değil, İstanbul’da Yaşardım!”

Geçmişte Survivor Türkiye kapsamında düzenlenen pek çok yarışı sunan ve farklı sunuculuk stili ile yarışmanın seyircisinin gönlünde taht kuran ünlü oyuncu ve sunucu Alp Kırşan, 2012 yılından 2018 yılına kadar Survivor’ı sunmuştu. Ardından 2018 yılında Survivor Türkiye sunuculuğundan ayrılma kararı aldığını duyuran Alp Kırşan, Acun Medya’dan ayrılmıştı. Yıllar sonra o karara ilişkin açıklama yapan Alp Kırşan, herkesi şaşırttı.

Survivor Türkiye sunuculuğundan ayrılmasının ardından Türkiye’ye dönen Alp Kırşan, 2014 yılında nikah masasına oturduğu oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ve Ata ile Efe isimli iki oğlunu da alarak İstanbul’u terk etmiş ve Bodrum’a yerleşmişti. Bodrum’a yerleşme nedenini geçen dört yıl sonra açıklayan Alp Kırşan, “Parada gözüm olsa Bodrum’da değil, İstanbul’da yaşardım” dedi.

Acun Ilıcalı, Ayrılığı Anlayışla Karşılamıştı

Survivor Türkiye yarışmasından 2018 yılında aldığı ani bir karar ile ayrılan Alp Kırşan, yarışmayı sunmayı bırakmıştı. Bunun yerine ailesiyle vakit geçirmeye başlayan Alp Kırşan, ayrılığına ilişkin yurda döndüğünde ise; “Türkiye’de, ailemin yanında olmayı seçtim. Acun Ilıcalı da anlayışla karşıladı. Survivor bittikten sonra ailemle buluştuğum an onları çok özlediğimin farkına vardım ve onlarsız yapamayacağımı anladım” ifadelerini kullanmıştı. Şimdilerde gözlerden uzak bir yaşantı kuran ve vaktini ailesi ile geçiren Alp Kırşan, katıldığı bir etkinlikte dört yıl önce aldığı kararı değerlendirdi.

İşi ve Çocukları ile İlgili Konuştu

Katıldığı bir etkinlikte hem işine hem de ailesine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Alp Kırşan, çocukları ile ilgili; “Bunlar folik asit çocukları… Durmuyorlar, beyin olarak seninle yarışıyorlar. Bu yaş grubu çok zeki ve ailece çok mağduruz. Buradan sesleniyorum; iki çocuk yapacaksanız ve ikincisi de erkek olacaksa dikkat edin. İstanbul’da yaşasaydım kesin tımarhanelik olurdum. Bodrum’da olduğumuz için çocukların isteklerini daha çabuk yerine getiriyoruz. Benim çocuklar Mustafa Topaloğlu’na pabucu ters giydirir” ifadelerini kullandı. Ardından ekranlardan uzaklaşma kararı nedeniyle oldukça mutlu olduğunu belirten Alp Kırşan; “Para ile çok işim yok. Çocuklarım hep aynı ayakkabıyı, aynı tişörtü giyiyor. Yenisini istemezler kolay kolay… Biz öyle büyüdük ve onları da o şekilde yetiştiriyoruz. Çok mutluyum Bodrum’da. Parada gözüm olsa Bodrum’da değil, İstanbul’da yaşardım” açıklamalarında bulundu.