Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Bakan Nebati ‘yakıt fiyatları geçici’ demişti! Benzin motorin ve LPG’ye indirim yapıldı: Ay sonunda sona erecek

Bilindiği gibi akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam yapıldı. Bu akaryakıt fiyatları hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati bir açıklama yaptı. Bakan Nebati yaptığı açıklamalarında yakıt fiyatlarının geçici olduğunu belirtti. Bunun ardından Petrol Ofisi tarafından başlatılan kampanyanın duyurusu yapıldı. PO tarafından yapılan duyuruda 30 Haziran’a kadar kampanyaya katılan Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 50 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 40 TL chip-para kazanma fırsatı sunulduğu belirtildi. Kazanılan bu puanlar ise bir sonraki alışverişte kullanılacak ve toplam tutar üzerinden 50 TL indirim yapılacak.

30 HAZİRAN’DA SONA ERECEK

Kampanya 16 Mayıs – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olduğu belirtildi ve kampanya katılımı, Juzdan’dan yapılan katılımlarda profil alanındaki “Katıldığınız Kampanyalar” bölümünde yer almasından sonra, SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanacağı aktarıldı.

PO tarafından yapılan duyurunun devamında hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yükleneceği belirtilerek 8 Temmuz 2022 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında sadece akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabileceği ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında ise şu ifadeler kullanıldı:

Aynı gün içerisinde yapılan 200 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir.

Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri Petrol Ofisi istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri faydalanabilecektir.

Bank’O Card Axess kartları kampanyaya dahil değildir.

Tüzel müşteriler Juzdan uygulamasını kullanamadıkları için kampanyaya 4566’ya SMS göndererek katılabilir ve en fazla 40 TL chip-para kazanabilirler.

SMS KAYDI DETAYLARI

Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olunması gerekmektedir.

Şahıs şirketi sahipleri; bireysel ve ticari kartlarıyla Juzdan üzerinden kampanyaya katılabileceklerdir.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalardan kampanyaya Juzdan ile kayıt olması halinde bir defa ve en fazla 50 TL, SMS ile kayıt olması halinde ise en fazla 40 TL chip-para kazanabilecektir.

Chip-para kullanılarak yapılan akaryakıt/otogaz alımları kampanya kapsamında değildir. İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Kazanılan chip-paralar, mil puana dönüşmeyecektir.

HANGİ İŞLEMLER DAHİL DEĞİL

Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Akbank T.A.Ş. ve Petrol Ofisi A.Ş kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyaya katılan Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarının listesine axess.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: axess.com.tr, Juzdan ve Petrol Ofisi Mobil Uygulaması’nda.