Ekonomi

Aktifbank ve Fibabanka el ele verdi, acil nakit ihtiyaçlarına çözüm geldi! SMS ile başvuruya anında 10 bin TL verilecek!

Son dönemlerde birçok vatandaş, daha önce hiç olmadığı kadar çok acil şekilde nakde ihtiyaç duyuyor. Zira ekonomik alanda görülen darboğaz vatandaşı zorlu bir durumda bırakırken, bir de ısınan havalarla birlikte birçok kişinin ihtiyacı da arttı. Yaklaşan düğün ve tatil sezonu, artan alışveriş ihtiyaçları, temel ihtiyaç ürünlerine peş peşe gelen zamlar derken vatandaşın ihtiyaçları da arttı. Bu noktada bankalar da sundukları ihtiyaç kredileri ile dikkatleri çekmeye başladı. Ancak vatandaşlar, gelişen teknoloji ile birlikte bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinde SMS ile başvuru kabul eden bankalara öncelik vermeye başladı. Bu noktada ise bu kolaylığı sunan Aktifbank ve Fibabanka da dikkatleri çekmeyi başardı. İşte detaylar…

Aktifbank İhtiyaç Kredisi

Müşterilerine sunduğu çeşitli kampanya ve avantajlarla dikkatleri çeken Aktifbank, ihtiyaçlar için sunduğu ihtiyaç kredilerinde SMS ile başvuru yöntemi de sunuyor. Aktifbank bu noktada SMS ile başvurulara 40 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor ve bu kredilerde %2,69 faiz oranı ve 36 aya kadar vade imkanı sunuyor. Bu şartlar altında Aktifbank’ta 10 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık taksit ödemesi de 483,15 TL olarak hesaplanıyor.

Aktifbank’ın sunduğu bu ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler, “KREDI” yazıp bir boşluk bırakıp “TCKN” yazıp 3050’ye SMS göndererek başvuruda bulunabiliyor.

Fibabanka İhtiyaç Kredisi

Benzer şekilde SMS ile kredi başvuru imkanı sunan bankalar arasında yer alan Fibabanka ise söz konusu ihtiyaç kredisinde 36 aya kadar vade imkanı ve %2,09 faiz oranı sunuyor. Fibabanka’dan bu şartlar altında kullanılacak olan 10 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisinde aylık taksit ödemesi de 981,53 TL olarak hesaplanıyor.

Fibabanka’nın bu kredi fırsatından yararlanmak isteyenler “TCKN” yazıp 3422’Ye SMS göndererek başvuruda bulunabiliyor.