Ekonomi

Halkbank, kredi kartı kullanıcılarına 1.000 TL hediye ediyor! SMS ile katılım mümkün!

Vatandaşlar, son dönemlerde gittikçe daha zorlu hale gelen ekonomik şartlar altında bankaların, işletmelerin, mağazaların ve markaların sunduğu çeşitli kampanya ve fırsatları değerlendirmenin yollarını arıyor. Zira devir artık tasarruf devri ve birçok kişi ihtiyaçlarını en uygun şekilde gidermeye çalışıyor. Bu noktada birçok banka ve işletmeden kampanya fırsatı gelirken, bir dev kampanya fırsatı da bu kez Halkbank’tan geldi. Devletin bankalarından biri olan Halkbank, müşterilerinin bir sözüne karşılık 1.000 TL’ye varan Paraf Para hediyesi dağıtmaya başladı. Halkbank’ın sunduğu bu kampanya ile harcama sözü verdikçe kazanılacak Paraf Para miktarı da artıyor. İşte detaylar…

Halkbank’tan Paraf Para Hediye Kampanyası

Bir kamu bankası olarak hizmet ve ürünlerini sunan Halkbank, bu kez de hediye Paraf Para kampanyası ile dikkatleri çekti. Halkbank 2022 yılında Paraf kredi kartı müşterileri için sunduğu kampanyada cazip teklifler sunuyor. Harcadıkça kazandıran bu kampanya dahilinde, harcama sözü veren Paraf kredi kartı kullanıcılarına anında 1.000 TL’ye varan Paraf Para hediye ediliyor. Ayrıca Paraf kredi kartı kullanıcıları bu kampanyadan yararlanabilmek için sadece aylık belli tutar için harcama sözü veriyor. Taahhüt veren müşterilerin 12 ay boyunca söz verdikleri düzeyde harcama yapması gerekiyor.

Hangi Harcama Tutarına Ne Kadar Paraf Hediye Ediliyor?

12 ay boyunca aylık belli tutarlarda Paraf kredi kartı ile harcama sözü veren Halkbank Paraf kredi kartı müşterileri, harcamalarına karşılık Paraf Para hediyesi alabiliyor. Bu noktada Halkbank, harcama sözünde belirtilen aylık tutara göre Paraf Para hediye ediyor. Halkbank’ın sunduğu kampanyada harcama sözü verilebilen miktarlar ve bu miktarlara karşılık verilen Paraf Para hediyeleri şöyle:

  • 2.500 TL harcama sözü – 150 TL Paraf
  • 5.000 TL harcama sözü – 300 TL Paraf
  • 7.500 TL harcama sözü – 500 TL Paraf
  • 10.000 TL harcama sözü – 1.000 TL Paraf

Kampanyaya katılım göstermek isteyenlerin, Paraf kredi kartı son 6 hanesini ve harcama sözü anahtar kelimesini yazarak 3404’e SMS göndermesi gerekiyor.