Editörün SeçtikleriEkonomi

Yarın sona erecek: Faturasını ödeyenlere 100 TL geri verilecek! Hemen yararlanın

Fatura ödemesi yapan herkesi yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Eğer sizler de faturanızı ödüyorsanız 100 TL geri alabilirsiniz. Kampanya yarın sona erecek. Detaylar açıklandı. 100 TL fatura iadesi hakkında detaylar haberimizde

Açıklama Yapı Kredi Bankası tarafından yapıldı. Banka yaptığı açıklamasında yarına kadar başvuru yapılması halinde gerekli şartları taşıyanlara 100 TL verileceğini belirtti. İlk yeni otomatik fatura ödeme ya da hızlı geçiş sistemi talimatı için en az 10 TL en çok 100 TL puan hediye verileceği belirtildi.

11 MAYIS TARİHİNDE BAŞLAMIŞTI

Mobil bankacılık üzerinden otomatik ödeme talimatı vererek sizler de bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Peki, kampanyaya katılım şartları neler? 11 Mayıs tarihinde başlayan bu kampanya yarın sona erecek. Detaylar şu şekilde:

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya süresince verilmiş olan her talimat için kampanya bitiş tarihinden sonra 6 ay boyunca talimat geçerli olması gereklidir. Kampanya kapsamında kazanılmış olan puanlar 18 Temmuz 2022 tarihinde mevcut Kredi kartınıza ya da Banka kartınıza yansıtılma işlemi gerçekleştirilecektir. Puanların kartlara yansıtılması yaklaşık olarak 2-3 günü kadar devam edebilir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihi günü müşterilerini en az bir tane Kullanıma açık olan kredi kartı ya da banka kartının bulunması gerekir. Aynı olan abone numarası için birden fazla otomatik ödeme talimatı verilmesi halinde Bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül vardır. Kampanya süresi en çok 6 ay evveline kadar 1 derece olan yakını adına talimatlı olan fatura ödeme ya da hızlı geçiş sistemi talimatlarının iptali edilip yeniden talimat verilmesi halinde ödül verilemez.

Cep telefon faturası için verilmiş olan talimatlarda numara taşınabilirliği uygulaması halinde operatör değişimi yapılarak yeniden talimat verilmesi halinde sadece son talimat için müşteriye ödül verilir. Bir şeyler verileriniz kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edilmesi için şartlar doğrultusunda sizi kampanyadan faydalandırabilmek amacı ile veri sorumlusu sıfatıyla Yapı Kredi bankaları Anonim Şirketi tarafından işlenmesi yapılacaktır.