Gündem

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in Balayı Bitti; Çift Soluğu Mahkemede Aldı! Seda Sayan, Çağlar Ökten’e Öyle Bir Dava Açtı Ki…

Türkiye’nin şimdilerde hem en çok eleştirilen hem de en çok takip edilen ünlü çiftleri haline gelmiş olan Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, 25 Nisan 2022 tarihinde İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde yer alan bir otelde yapılan sade bir nikah töreni ile dünya evine girmişti. Ardından balayına çıkan Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, balayından döner dönmez mahkemeye başvurdu.

Aralarındaki yaş farkı nedeniyle çok sık eleştirilen Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, eleştirilere yanıt vermek yerine balayından romantik pozlarını paylaşmıştı. Yurda döndükten sonra bir arada poz vermek istemeyen Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftinin ayrılacağı iddia ediliyordu. Ayrılık iddialarını da yanıtsız bırakan çiftten Seda Sayan, mahkeme yolunu tuttuğu açıkladı.

Balayı Dönüşü Soyadını Değiştirmek İçin Mahkemeye Başvurdu

Bir süredir ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, ayrılıkları iddialarını yanıtsız bırakmış, ancak romantik pozlarını paylaşmaya devam etmişti. En son paylaştıkları lolipop yerken fotoğraf ile gündem olan Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, mahkemeye başvurdu. Resmi işlerde sorun çıkması nedeniyle eşi Çağlar Ökten’in soyadını nüfustan sildirmek için harekete geçen Seda Sayan, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuruda bulundu. Nüfus kayıtlarında ‘Aysel Gürsaçer’ adını kullanan Seda Sayan’ın işlerinde Ökten soyadı da eklenince birtakım sorunlar ortaya çıktığı ise, verilen dava dilekçesiyle ortaya çıktı. Dilekçede yer alan bir detay ise, oldukça dikkat çekici bulundu.

Dilekçede Çağlar Ökten’in De Rızası Olduğu Belirtildi

Avukatı aracılığıyla mahkemeye başvuran Seda Sayan’ın mahkemeye verdiği dilekçede soyadı değişikliği için eşi Çağlar Ökten’in de rızası olduğu belirtildi. Söz konusu dilekçede; “Müvekkilim, Çağlar Ökten ile evlendikten sonra nüfus kayıtlarında soyadı ‘Gürsaçer Ökten’ olarak değişmiştir. Bu da resmi işlemlerde sorun yaratmaktadır. Müvekkilim, işlerinden dolayı kızlık soyadı olan ‘Gürsaçer’i kullanmak istemektedir. Müvekkilin eşi Çağlar Ökten’in de bu konuda rızası vardır. Müvekkilin eşinin soyadı olan ‘Ökten’in nüfus kaydından silinmesini istiyoruz. Müvekkilin nüfusta ‘Gürsaçer Ökten’ olan soyadının düzeltilerek, ‘Gürsaçer’ olarak kaydedilmesini talep ediyoruz” ifadeleri yer aldı. Çağlar Ökten’in rızasının olmasının belirtilmesi, oldukça dikkat çekici bulundu.