Gündem

Kamu bankaları Kurban Bayramı kampanyalarını başlattı! Başvuranın hesabına anında 20 bin TL yatacak!

Kurban Bayramı’na artık sayılı günler kaldı ve Müslüman vatandaşlar Kurban Bayramı’nın coşkusunu yaşamak için hazırlıklara başladı. Öte yandan bayramla birlikte gelecek olan tatil süreci de vatandaşların hazırlıklara başlamasını sağladı. Tatil için seyahat planlaması yapan, kurban kesimi için maddi dengeyi bulmaya çalışan ve diğer acil nakit ihtiyaçlarını gidermek için yollar arayan vatandaşlara, birçok bankadan kredi kampanyası fırsatı da gelmeye başladı. Bu noktada, devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank da duyurdukları bayram özel kredi kampanyaları ile dikkatleri çekti. İşte detaylar…

Ziraat Bankası Bayrama Özel Kredi Fırsatı

Kurban Bayramı öncesi nakit ihtiyacı duyanlar için kredi kampanyasını duyuran kamu bankaları, 30 bin TL’lik kredi paketi desteğinde 36 aya kadar vade imkanı sağlayacak. Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisinde 36 ay vade imkanı sağlarken, banka 25 bin TL altı kredilerde %1,55 faiz oranı ve 25 bin TL’nin üzerindeki kredilerde %1,69 faiz oranı sunuyor. Bu şartlar altında Ziraat Bankası’nda 30 bin TL ihtiyaç kredisinde 36 ay vadede %1,69 faiz oranında aylık taksit ödemesi 1.198,36 TL olarak hesaplanıyor.

Vakıfbank Bayrama Özel Kredi Fırsatı

Bir diğer devlet bankası olan Vakıfbank ise bayram özel kredi kampanyasında 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği sunuyor. İhtiyaç kredisinde 36 aya kadar vade imkanı sunan Vakıfbank’ta, 3 ay geri ödemesiz seçenek ile %1,55 faiz oranında kullanılan 30 bin TL ihtiyaç kredisinde 36 ay vadede aylık taksit ödemesi de 1.165,20 TL olarak hesaplanıyor.

Halkbank Emeklilere Özel Kredi Fırsatı

Kamu bankaları arasında bulunan Halkbank ise emeklilere özel sunduğu “Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi” kapsamında azami 36 ay vade ve azami 20 bin TL kredi seçeneği sunuyor. Bu kredide %1,55 faiz oranı sunan Halkbank’ta 20 bin TL kredide aylık taksit ödemesi ise 776,80 TL olarak hesaplanıyor.