Ekonomi

Denizbank emekliler için bayram öncesi fırsatını duyurdu! 10 bin TL özel ihtiyaç kredisinde şartlar cazip hale getirildi!

Türkiye’de milyonlarca emeklinin gözü, Temmuz ayında yapılacak olan maaş düzenlemesine çevrildi. Emekli vatandaşlar, 6 aylık enflasyon verilerine göre maaşlarına uygulanacak olan zammı beklerken, öte yandan acil nakit ihtiyaçları için de vatandaşlar bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerini araştırmaya devam ediyor. Birçok banka emekli vatandaşlara yönelik özel kredi kampanyalarını sunarken, bu kampanyalardan biri de bu kez Denizbank’tan geldi. Denizbank, emekli maaş müşterilerine sunduğu özel kredi kampanyası ile dikkatleri çekerken, Denizbank’ın sunduğu bu özel ihtiyaç kredisinde örnek ödeme tabloları da belli oldu. İşte detaylar…

Kurban Bayramı Öncesi Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala emekli vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını gidermek adına çözümler aramaya koyuldu. Bu noktada emeklilere özel kredi imkanını sunan Denizbank, kampanyası ile dikkatleri çekmeyi başardı. Emeklilere özel ihtiyaç kredisi sunan Denizbank, bu kredi kampanyasında azami 36 ay vade imkanı sağlarken, uygun faiz oranları da sunmaya başladı. Denizbank’ın sunduğu bu kredi fırsatından yararlanmak isteyen emekli maaş müşterilerinin, maaşlarını Denizbank üzerinden alması gerekiyor.

Denizbank İhtiyaç Kredisinde Faiz Oranı

Denizbank müşterilerine özel olarak sunulan emekli ihtiyaç kredisi kampanyasında Denizbank faiz oranını ise %2,58 olarak belirledi. İsteyen vatandaşlar Denizbank şubelerine giderek emeklilere özel sunulan bu krediye başvuruda bulunabilecek. Başvurusu onaylanan emekli maaş müşterilerine söz konusu kredi anında verilecek.

Emeklilere Özel Kredide Örnek Ödeme Tablosu

Denizbank’ın sunduğu emeklilere özel ihtiyaç kredisinde faiz oranı %2,58 olarak belirlenmiş durumda ve bu kredide azami vade süresi de 36 ay olarak belirlenmiş durumda. Bu şartlar altında Denizbank’tan çekilen 10 bin TL emeklilere özel ihtiyaç kredisinde, %2,58 faiz oranında 36 ay vadede aylık taksit ödemesi 473,54 TL olarak hesaplanıyor. Krediden yararlanmak isteyen vatandaşların, bankanın aradığı kredi sicili gibi kriterlere de uygun olması gerekiyor.