Gündem

Kıvanç Tatlıtuğ oğlunu kucağına aldı, ilk sosyal medya paylaşımı geldi! O detayı fark edenler şok oluyor!

Türkiye’nin en ünlü ve en yakışıklı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, Nisan ayında ilk kez baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, kucaklarına aldıkları ilk çocuklarına “Kurt Efe” ismini koymuştu. Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile oğulları Kurt Efe’nin ilk pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ ile oğlunu aynı karede görenler, o detayı da gözden kaçırmadı. Ünlü çiftin paylaşımı sosyal medya ve magazin gündemini sallarken, Kıvanç Tatlıtuğ’a bir kez daha sosyal medyadan övgü dolu yorumlar yağdı. İşte detaylar…

Kıvanç Tatlıtuğ ve Eşinden İlk Çocuk Pozu

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerinin müjdesini vermiş ve daha sonra Nisan ayında ünlü çift, ilk çocukları Kurt Efe’yi kucaklarına almıştı. Anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çiftten, çocukları Kurt Efe ile ilk paylaşım geldi. Milyonların merak ettiği Kurt Efe, babasının kucağında ilk kez Türkiye’ye göründü ancak fotoğraftaki bir detay da dikkatlerden kaçmadı.

İlk Baba-Oğul Pozu Geldi

Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile eoğlu Kurt Efe’nin pozunu Babalar Günü’nde sosyal medyada Instagram üzerinden paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ’un ilk Babalar Günü’nü kutlayan Başak Dizer’in paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmazken, Dizer eşi ve oğlundan “Sarışınlarım” diye söz etti. “Melekler Günü kutlu olsun” notu ile fotoğrafı paylaşan Başak Dizer’in paylaşımı kısa sürede sosyal medya ve magazin gündeminin en tepesine oturdu.

O Detay Dikkat Çekti

İlk çocukları Kurt Efe ile ilk pozlarını paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin, paylaşımda çocukları Kurt Efe’nin yüzünü saklaması dikkatlerden kaçmadı. Fotoğrafta Kıvanç Tatlıtuğ net şekilde görülüyorken, kucağındaki oğlunun yüzünün saklanmış olması “Nazardan korumak istiyorlar” yorumlarını gündeme getirdi. Öte yandan bu paylaşım ile birlikte Kıvanç Tatlıtuğ’un yakışıklılığı bir kez daha gündem oldu.