Ekonomi

Halkbank, nakit ihtiyacı olan emekliler için destek paketini hazırladı! Temmuz zammı öncesi ilaç gibi nakit desteği!

13,5 milyon emekli vatandaş Temmuz ayında yapılacak olan zammı bekliyor. Emekli vatandaşların zam beklentisi sürerken, acil nakit ihtiyaçları için arayışlar da devam ediyor. TÜİK’in resmi enflasyon verilerini açıklamasından sonra Temmuz ayında memur ve emekli zammı kesin olarak belirlenecek. Maaşlarında iyileştirme yapılacak olan emekli vatandaşlar, zam öncesi acil nakit ihtiyaçları için bankaların kampanyalarını araştırıyor. Bu noktada Halkbank, sunduğu 5 bin TL’ye kadar nakit desteği ile emeklilerin yanında yer alıyor. Başvuruda bulunan emekli vatandaşlar, Halkbank’ın cazip fırsatından yararlanabilecek. İşte detaylar…

Halkbank’tan Emeklilere Nakit Desteği

Maaşını Halkbank’a taşımayı taahhüt eden emekli vatandaşlar için Halkbank’ın tüm SGK emeklileri adına 5 bin TL ödeme yapması hedefleniyor. Emeklilerin nakit ihtiyaçlarının karşılanması adına sunulması beklenen bu destek paketinde uygun geri ödeme seçeneklerinin yer alacağı ve düşük faiz oranları ile bir kredi paketi hazırlanacağı belirtiliyor. Halkbank’ın, maaşını Halkbank’a taşıyan ve başvuruda bulunan emekliler için sunmaya hazırlandığı “Emekli Mini Kredi” paketinden yararlanmak isteyenler, şartları karşıladıklarında bu destek ödemesini alabilecek.

Geri Ödeme Seçenekleri

Halkbank, söz konusu kredi paketini emekli maaş müşterilerine sunacak ve başvuruda bulunan emekli vatandaşlar anında 5 bin TL nakit ödemesi alacak. Vatandaşlar, geri ödeme seçeneklerinde aylık eşit taksitli, artan-azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ya da serbest ödemeli yöntemleri seçerek geri ödemelerde kendilerine en uygun olanı tercih edebilecek.

Emekli Mini Kredide Örnek Geri Ödeme Tablosu

Halkbank’ın emekli maaş müşterilerine sunacağı söz konusu 5 bin TL Emekli Mini Kredi paketinde Halkbank %1,58 faiz oranı sunuyor. Azami 36 aya kadar vade imkanı sağlanırken, bu şartlar altında kredi tahsis ücreti (27,5 TL) ile birlikte aylık taksit tutarı da 196,38 TL olarak hesaplanıyor. İsteyenler, online bankacılık kanalları ya da şubeler üzerinden başvuruda bulunabiliyor.