Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Haziran sonunda dev müjde paylaşıldı! Başvuru yapana tamamen sıfır faizli 5.000 TL veriliyor: Bugün ATM’lerden alın

Garanti Bankası tarafından çok önemli bir karar alındı ve sevindiren haber müşteriler ile paylaşıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda faizsiz kredi verildiği belirtildi. Garanti Bankası tarafından yapılan duyuruda şubeye gitmeden kredi kartı başvurusu yapanlar 5 bin TL faizsiz kredi fırsatından yararlanabileceği aktarıldı.

Konu ile ilgili olarak Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan müşterilerimiz kredi kartı başvuruları onaylandığında faydalanabilir.

30 HAZİRAN’DA SONA ERECEK

Söz konusu kampanyanın 30 Haziran’a kadar devam edeceği belirtildi. Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruda kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanması gerektiği ifade edildi.

NASIL YARARLANILIR?

Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kampanyadan faydalanamayacağı belirtilen duyuruda kampanyadan Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil veya Garanti BBVA İnternet üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması durumunda faydalanabileceği vurgulandı.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerli olduğu belirtilerek kampanya tanımının kredi kartı başvurusu onaylandıktan 1 gün sonra yapılacağı vurgulandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Söz konusu kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanya kapsamında kredi kartı 12-31 Mayıs tarihleri arasında açılan müşteriler 30 Haziran 2022 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir. Kredi kartı 1 – 15 Haziran tarihleri arasında açılan müşteriler 15 Temmuz 2022 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir. Kredi kartı 16 – 30 Haziran tarihleri arasında açılan müşteriler 31 Temmuz 2022 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir.

Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans kredi kartı açılışından sonra sadece 1 kez kullanılabilecektir.

Kampanya kapsamında maksimum 5.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilir. 5.000 TL’den yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.

HANGİ İŞLEMLER DAHİL DEĞİL

Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Şubesi ve BonusFlaş üzerinden kullanılabilir. ATM ve Müşteri İletişim Merkezi kanallarından yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan her müşteri bir kez yararlanabilir. Kampanya döneminde birden fazla kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin sadece ilk onaylanan kredi kartları kampanyaya dahildir.

Kampanyaya sadece bireysel ve asıl kredi kartları dahildir. Ticari kredi kartları, ek kartlar ve sanal kartlar dahil değildir.

Kredi kartı başvurusu onaylanmayan müşteriler kampanyadan faydalanamaz.

Kredi kartı başvurusunun 5.000 TL’den daha az limit ile onaylanması halinde çekilebilecek maksimum Taksitli Nakit Avans tutarı kredi kartının limitiyle sınırlıdır.

Taksitli Nakit Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekmektedir. Şifresi belirlenmemiş ve henüz kullanıma açılmamış kartlar kampanyadan faydalanamaz.