Ekonomi

Halkbank emekliler için elini yaşın altına koydu! Başvuruda bulunana 100 bin TL nakit desteği anında verilecek!

Bankalar, devletten düzenli geliri olan emekli vatandaşların maaşlarını kendi bankalarından almaları için çeşitli kampanya ve promosyonlar düzenliyor. Bu nedenle de birçok banka, emeklilere özel olarak birçok cazip fırsat sunuyor ve bu fırsatlardan biri de bu kez Halkbank’tan geliyor. Nakit promosyon ödemeleri bu noktada yaygın bir teşvik ürünü olsa da Halkbank, en çok araştırılan ve kullanılan bankacılık ürün ve hizmetlerinden biri olan kredi paketi ile emeklilere kapılarını açıyor. Halkbank’ın sunduğu 50 bin TL emekliye özel kredi ile emekli vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını hızlıca giderebiliyor. İşte detaylar…

Halkbank’tan Emeklilere Cazip Kredi Fırsatı Geldi

Türkiye’de enflasyon tarihi zirvelerini yaşamaya devam ederken Halkbank emeklilere özel kredi paketini açıkladı. Yüksek enflasyon ortamında alım gücü düştüğü için geçinmekte daha fazla zorlanmaya başlayan emekli vatandaşlara yönelik uygun faizli kredi paketi sunuldu. Halkbank tarafından sunulan “Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi”, Halkbank müşterisi emekli vatandaşların ihtiyaçlarını kolayca giderecek.

25 Bin TL Kredide Geri Ödemeler

Halkbank söz konusu kredi kampanyasında düşük faiz oranları sunuyor ancak bu faiz oranları, kredinin tutarına göre değişiklik gösteriyor. Benzer şekilde bu kredilerde vade tutarları da kredinin limitine göre değişiklik gösterebiliyor. Bu kapsamda Halkbank, 25 bin TL ve daha altındaki tutarlarda sunduğu kredilerde azami 36 ay ve %1,55 faiz oranı sunuyor. Bu şartlar altında 25 bin TL’de aylık taksit ödemesi de 958,90 TL olarak hesaplanıyor.

50 Bin TL Kredide Geri Ödemeler

Öte yandan Halkbank’ın sunduğu Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kapsamında 50 bin TL tutarda azami 36 ay vade ve %1,69 faiz oranı sunuluyor. Bu şartlar altında kullanılan 50 bin TL’de aylık taksit ödemesi de 1.970,47 TL olarak belirleniyor.

100 Bin TL Kredide Geri Ödemeler

Halkbank’ın söz konusu kredi kampanyasında en yüksek limit olan 100 bin TL’de ise azami 24 ay vade ve %1,74 faiz oranı sunuluyor. Bu şartlar altında kullanılan kredide aylık taksit ödemesi ise 5 bin 339,96 TL olarak hesaplanıyor.