Editörün SeçtikleriEkonomi

BÖYLE İNDİRİM GÖRÜLMEDİ: İstasyonlarda kuyruk oluşacak! Akaryakıta 3 gün üst üste indirim yapılacak!!

Dolar fiyatlarında meydana gelen yükseliş brent petrol fiyatlarını olumsuz olarak etkilemeye devam ediyor. Gelen son habere göre akaryakıt fiyatları son olarak 30 TL’ye dayanmış ve hatta geçmişti. Bu gece yarısından itibaren 25 kuruş indirim yapılacağı belirtildi. Ancak bunun dışında akaryakıt fiyatlarına 3 gün üst üste indirim yapılacağı açıklandı. Detaylar haberimizde..

Akaryakıt fiyatlarına 3 gün üst üste indirim yapılacak. Bu gece benzinin fiyatında 25 kuruş yarın gece de 75-85 kuruş indirim yapılacak. Dolar kurunun yükselmesi ile birlikte cumartesi günü de motorine 1 TL 34 kuruşluk bir indirim yapılması bekleniyor.

BRENT PETROLDEKİ DÜŞÜŞ DİREKT YANSIDI

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesi vatandaşların canını sıkarken, petrol fiyatlarındaki sert düşü direkt olarak akaryakıt fiyatlarına yansıyacak. Akaryakıtta indirim ve zam haberleri değişkenlik göstermeye devam ediyor.

İNDİRİM GELECEK

Sektör yetkilileri tarafından aktarılan son habere göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 25 kuruşluk bir indirim beleniyor. Motorin grubunda fiyat değişikliğinin yapılmasın beklenmediği ifade edildi.

AKARYAKITA 3 GÜN ÜST ÜSTE İNDİRİM GELECEK

İndirim Perşembe günü de yapılacağı ifade edildi. Yarın gece de 75-85 kuruş arası yeni bir indirim yapılması bekleniyor. Sektör kaynakları ham petrol fiyatlarındaki düşüşün devam etmesi halinde cumartesi gecesi de motorinin litre fiyatına da 1 TL 34 kuruşluk indirimin gelmesinin çok güçlü olacağı ifade ediliyor.