Gündem

Survivor macerası bitti, aşkları ortaya çıktı! Mert Öcal gizli aşkını duyurdu, yorumlar gecikmedi: Kardeş gibisiniz!

TV 8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Survivor programı 2014 yılından bu yana Acun Medya imzasıyla izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen yarışma programı uzun yıllardır yarışma heyecanı ve yarışmacılar arasındaki rekabet ile izleyicileri etkilediği kadar, programda gündeme gelen aşk dedikoduları ve gelişmeleri de izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Şimdilerde 2022 All Star sezonu ile ekranlarda olan programın en çok ses getiren aşk ilişkisi Mert Öcal ile Sude Burcu arasında çıktı. Yarışmadan geçtiğimiz dönemlerde elenen Mert Öcal ve Sude Burcu çiftinden aşk pozları gelmeye başladı. İşte detaylar…

Mert Öcal ile Sude Burcu Aşkı

Survivor All Star programında yer alan ve geçtiğimiz haftalarda yarışmaya veda eden Mert Öcal, 2004 yılında Best Model of Turkey birinciliği alarak Türkiye’de adından söz ettirmeye başlamıştı. Modellik kariyerinin yanı sıra oyunculuk kariyeriyle de tanınan 39 yaşındaki Mert Öcal, bu kez de Survivor yarışmasında gizli aşkıyla gündeme geldi. Yarışmadaki gizli aşkının Sude Burcu olduğunu açıklayan Mert Öcal ve sevgilisi Sude Burcu, adaya veda ettikten sonra aşklarını açıkladı.

Çiftin Pozuna Yorum Yağdı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Mert Öcal ve Sude Burcu ikilisinin arasında 14 yaş fark bulunuyor ve ikilinin arasındaki yaş farkı da sık sık gündeme geliyor. Sosyal medyadan, yarışma sonrası aşk pozlarını paylaşarak gündeme gelen ikili bir kez daha aşk pozlarını paylaşarak gündemi salladı. Birbirlerine kalp emojileri göndererek aşklarını gösteren çiftin fotoğrafına binlerce yorum ve beğeni gelirken bazı takipçilerinden Öcal’a beklenmedik yorumlar da geldi.

Benzerlikleri Olay Oldu: Kardeş Gibisiniz

Birçok takipçisi Mert Öcal’ın Sude Burcu ile ilişkisinin sadece hevesten olduğunu iddia etti. Mert Öcal’ın yakında Sude Burcu’dan ayrılacağını iddia eden birçok kişinin yanı sıra, çiftin arasındaki benzerliğe atıfta bulunan birçok kişi de “Kardeş gibisiniz” yorumlarında bulundu. Çift, gelen olumsuz yorumlara aldırış etmedi.