Gündem

Survivor’da Acun “torpil” iddialarına daha fazla dayanamadı, çok sert konuştu: Lanet ediyorum!

Uzun yıllardır ekranların en sevilen yapımlarından biri olan Survivor Türkiye programı, şimdilerde TV 8 ekranlarında 2022 sezonunda All Star formatı ile izleyici karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz sezonlarda yarışmış olan ve programa damgasını vurmuş isimlerin mücadele ettiği Survivor All Star’da, geçtiğimiz gün bir eleme daha yaşandı. Artık final haftasına doğru gidilirken, yarışmadaki vedanın ardından Acun Ilıcalı’dan “torpil” açıklaması geldi. Büyük finale artık çok az bir zaman kaldı ve yarışmada heyecan giderek artıyor. Acun Ilıcalı’nın o açıklamaları ise çok konuşulacağa benziyor. İşte detaylar…

Acun Daha Fazla Dayanamadı

Survivor All Star programında heyecan giderek artıyor zira programda yarışmacı sayısı giderek azalıyor. Son olarak programda 21 Haziran Salı akşamında eleme konseyi gerçekleştirildi ve bu kez adaya veda eden isim Berkan Karabulut oldu. Daha önce 2020 sezonunda yarışmış olan Berkan veda açıklamalarında bulundu ve Berkan’ın açıklamaları sonrasında Acun Ilıcalı’dan da “torpil” açıklamaları geldi. Acun Ilıcalı gündeme gelen torpil iddialarına “Lanet ediyorum” sözleri ile karşılık verdi.

“Benim Yolum Burada Bitti”

Eleme potasında bulunan isimlerden biri olan Berkan Karabulut eleme gecesinde en az oyu alarak adaya veda eden isim oldu. Berkan veda konuşmasında “Benim yolum burada bitti. Ben artık yavaş yavaş gidiyorum buradan. Ailemi çok özledim. Burada elimden geleni yaptım ama maalesef olmadı. Geride kalan arkadaşlarım arasından umarım hak eden kazanır” sözlerini dile getirdi.

“Bu Zihniyete Lanet Ediyorum”

Berkan’ın veda konuşmasından sonra bir açıklama da Acun Ilıcalı’dan geldi. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Berkan hakkındaki torpil iddialarını yanıtladı. Ilıcalı konuşmasında “O torpilli bu torpilli ama herkes eleniyor. Bu çirkin dünya bizim abi-kardeş ilişkimize hiçbir zaman etki etmedi. Hayatımda olmasını her zaman istediğim birisin. Bu zihniyete her zaman lanet ediyorum” sözlerini dile getirdi.