Gündem

Evleneceğini açıklayan Müge Anlı’nın sır gibi sakladığı kızı Lidya ile ilgili şaşkına çeviren gerçek ortaya çıktı!

ATV ekranlarında hafta içi her sabah izleyicisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaklaşık 15 yıldır ekranların en sevilen programları arasında yer alıyor. Faili meçhul cinayetlere ve diğer birçok olaya el atan programda Müge Anlı ve ekibi, kayıp isimlere ulaşmaya çalışıyor ve ele alınan olaylarda sır perdesi aralanıyor. Sunduğu programla uzun yıllardır Türkiye’nin en ünlü ve en sevilen isimlerinden biri olan Müge Anlı, öte yandan özel hayatını ise gözlerden uzak şekilde yaşamayı tercih ediyor. Ünlü sunucu geçtiğimiz günlerde evleneceği haberini duyurarak gündemi sallarken, bu kez de Müge Anlı’nın kızı Lidya merak konusu oldu. İşte detaylar…

Müge Anlı’nın Kızı Lidya Kimdir?

Müge Anlı, geçtiğimiz gün sunduğu programda canlı yayında yaptığı açıklamada sevenlerine müjdeli haberi verdi. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine gireceğini açıklayarak sevenlerini mutlu eden Müge Anlı’nın bu açıklamasından sonra ünlü sunucunun eski evliliği ve bu evliliğinden olan kızı Lidya ile ilgili araştırmalar da arttı. Ünlü sunucu Müge Anlı daha önce Burhan Akdağ ile iki kez evlenmişti ve çiftin Lidya isminde kızları dünyaya gelmişti. Peki Müge Anlı’nın kızı Lidya kim, nerede okuyor?

Müge Anlı ve Burhan Akdağ’ın Evliliği

Müge Anlı 1973’te (48 yaşında) İstanbul’da dünyaya geldi. Yakında kendisinden 10 yaş büyük olan Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girecek olan Müge Anlı, ilk evliliğini Burhan Akdağ ile gerçekleştirmişti. Söz konusu dönemde Burhan Akdağ, dönemin en popüler magazin programı yapımcısıydı. Çiftin bu evlilikten kızları Lidya dünyaya geldi ve çiftin olaylı boşanma sürecinin ardından Lidya’nın velayeti Müge Anlı’da kaldı. Müge Anlı, kızı Lidya’yı her zaman kameralarda uzak tuttu.

Müge Anlı’nın Kızı Lidya Nerede Okuyor?

Müge Anlı ile Burhan Akdağ 1993’te dünya evine girdi ve çiftin kızları Lidya 2002’de dünyaya geldi. Lidya şimdilerde 20 yaşında ancak Müge Anlı, kızını kameralardan ve medyadan uzak tutuyor. Müge Anlı’nın kızı Lidya hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor ancak 20 yaşındaki Lidya’nın Koç Üniversitesi’nde eğitim gördüğü biliniyor.