Gündem

Hasret Bitiyor; Dört Yıllık Ara Yeni Sezonda Son Buluyor! “Ceyda Düvenci Yeni Sezonda Ekranlara Geri Dönüyor!”

Televizyon ekranlarında bir sezonun daha sonuna gelindi. Şimdilerde yaz dizileri başlarken; sevilen sezon dizileri sezon finaline, reytinge kurban giden diziler ise finali ile ekranlardan ayrılmaya başladı. Yeni sezonun hazırlıklarının başladığı ekranlardan pek çok ünlü isme de teklifler arka arkaya gitmeye başladı. O isimlerden biri de Ceyda Düvenci oldu.

Dijital yayın platformlarının yükselişi ve pandeminin araya girişi pe çok ünlü ismin dijitale yönelmesine neden oldu. O isimlerden biri olan Ceyda Düvenci, ekranlarda pek çok reklam filminde yer almasına rağmen televizyon dizisi yapmıyordu. Dört yıldır ekranlardan uzak olan Ceyda Düvenci, yeni sezonda televizyona döneceğini müjdeledi.

Dijitale İş Yapıyordu

Televizyon ekranlarında en son 2018 yılında 8. Gün isimli dizi ile gelen ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, bu dizide canlandırdığı Şehnaz karakterinin ardından yönünü araya pandeminin de girmesiyle birlikte dijitale çevirmişti. Son zamanlarda popüler hale gelen dijital yayın platformları dizilerinde yer almaya başlayan Ceyda Düvenci, Öğrenci Evi ve Prens isimli iki ayrı yapım ile seyirci karşısına çıkmaya başlamıştı. Ekranlara verdiği dört yıllık arayı bitirmeye hazırlanan Ceyda Düvenci, verdiği arada aynı zamanda pek çok sosyal sorumluluk projesini de yürütmüştü. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Ceyda Düvenci, müjdeli haberi seyircisine verdi ve ekranlara geri dönmeye hazırlandığını açıkladı.

Yeni Sezonda Ekranlarda

1990’lı yıllardan itibaren oyunculuk ile ilgilenen Ceyda Düvenci hem sinemanın hem de televizyonun aranan kadın oyuncuları arasına kısa süre içerisinde girmişti. Özellikle yayınlandıkları döneme damga vuran Binbir Gece ve Umutsuz Ev Kadınları isimli iki ayrı yapımda aldığı roller ile hafızalara kazınan Ceyda Düvenci, geçtiğimiz gün bir paylaşım gerçekleştirdi. Yaptığı paylaşımın ardından ekranlara dönecek olarak algılanan Ceyda Düvenci, magazin muhabirleri ile karşılaşınca bu konuya da açıklık getirdi. Ceyda Düvenci’nin açıklamalarında; “Yeni sezon için güzel senaryolar okumaya başladım. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Ana akım kanallardan birisinde bir dizi yapacak gibiyim. Dört buçuk yıl sonra, ona yaklaşmış olmak duygu olarak çok heyecan verici” ifadeleri yer aldı. Öte yandan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, henüz projesini açıklamadı.