Editörün SeçtikleriEkonomi

Başvurular 7 gün sonra sona erecek: Başvuru yapanlara 5 bin TL ödenecek! Hemen ATM’lerden çekebilirsiniz

Başvuruların 7 gün sonra sona ereceği belirtildi. Konuya ilişkin açıklama Garanti Bankası tarafından yapıldı. Garanti Bankası yaptığı açıklamasında çok önemli bir karar alındığını duyurdu. Banka duyurusunda faizsiz kredi sağlayacağını belirtti.

Garanti Bankası aldığı kararı duyurdu. Banka duyurusunda faizsiz kredi vereceğini belirtti. Başvuruların sadece 7 gün sonra sona ereceğini belirtti. Kredi kartı başvurusu yapmak için şubeye gitmeyenlerin 5 bin TL faizsiz kredi fırsatından yararlanabileceği belirtildi.

DETAYLAR AÇIKLANDI

Banka, yaptığı açıklamasında kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirerek, “Müşteri olmak istiyorum” adımına geçen ve ilk defa temassız müşterisi teknolojisini kullanarak süreci tamamlayan müşterilerimiz, kredi kartı başvurusu onaylandığında faydalanıyor.

30 HAZİRAN’DA SONA ERECEK

Söz konusu kampanyanın 30 Haziran tarihine kadar devam edeceği ifade edildi. Konuya ilişkin gelen bilgiye göre kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanması gerektiği ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Söz konusu kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanya kapsamında kredi kartı 12-31 Mayıs tarihleri arasında açılan müşteriler 30 Haziran 2022 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir. Kredi kartı 1 – 15 Haziran tarihleri arasında açılan müşteriler 15 Temmuz 2022 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir. Kredi kartı 16 – 30 Haziran tarihleri arasında açılan müşteriler 31 Temmuz 2022 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir.

Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans kredi kartı açılışından sonra sadece 1 kez kullanılabilecektir.

Kampanya kapsamında maksimum 5.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilir. 5.000 TL’den yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.