Gündem

Avatar Atakan’ın ailesiyle ilgili büyük sır ortaya çıktı! Babasının adını bile ağzına almıyor!

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Survivor All Star programında yarışmacılar artık şampiyonluk için son kozlarını oynamaya başladı. Zira programda artık final haftası çok yaklaştı ve çok yakında yarışmacılardan biri şampiyonluğunu ilan edecek. İzleyiciler favori yarışmacılarını desteklemeye devam ederken, elenene kadar yarışmanın en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Avatar Atakan ile ilgili bu kez de üzen bir haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya veda eden Atakan’ın hayatında büyük bir dram olduğu ortaya çıkarken, ünlü yarışmacının ailesi ile ilgili sır perdesi de aralandı. Avatar Atakan’ın ailesiyle ilgili yaşadıkları sevenlerini üzdü… İşte detaylar…

Atakan’ın Aile Dramı Çok Üzdü

Eski Survivor şampiyonu Avatar Atakan, geçtiğimiz haftalarda All Star’dan elendi. Aynı zamanda milli boksör olan Çağan Atakan Arslan’ın, anne-babasıyla ilgili büyük sır ortaya çıktı. Babasının ismini asla ağzına bile almayan Atakan’ın çocukluk travmaları gündem oldu. Çocukluğunun büyük sıkıntılar içinde geçtiği ortaya çıkan Avatar Atakan, ortaya çıkan bu haberle sevenlerini çok üzdü.

Annesi ve Kız Kardeşinin Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Avatar Atakan’ın çocukluğunu dedesi ve babaannesiyle birlikte geçirdiği, Atakan’ın anne ve babasının da küçük yaşlardayken boşandığı öğrenildi. Babasının adını dahi anmayan Atakan’ın yıllar sonra kardeşiyle tekrar görüşmeye başladığı ortaya çıktı. Anne-babası boşandıktan sonra hiç görüşmedikleri gibi çocuklarını da birbirlerine hiç göstermediği için Atakan, annesini ancak 10 yıl sonra görebildi. Atakan’ın ayrı büyüdüğü annesi ve kız kardeşi Su Arslan’ın fotoğrafı görenleri şaşırttı.

“Onu Affetmem Söz Konusu Değil”

Geçtiğimiz yıllarda Atakan Arslan, babası Mehmet Arslan’ın kendisine hakaret ve tehditte bulunduğunu ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Atakan açıklamasında “Ben tanınan biri olunca birden baba olduğunu hatırladı. Ona kusursuz davranıyorum ama o maddi yardımda bulunmadığım için beni tehdit ediyor… Bana babalık yapmadı. Bir babanın evladına yapmaması gereken çirkin şeyler yaşandı. Babamı affetmem söz konusu değil” sözlerini dile getirmişti.