Gündem

MasterChef jürisi Somer Şef’ten kimsenin beklemediği “seks” açıklaması! “İyi yemek yaparsan…”

TV 8 ekranlarında 2018 yılından bu yana her yıl sezonluk olarak izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye programı, 2021 sezonunda final yaptıktan sonra yerini Survivor All Star programına bıraktı. Her sezonu büyük bir heyecan ve merakla takip edilen MasterChef Türkiye programında yer alan jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu isimleri de bu programla Türkiye’de şöhreti yakalayıp, geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Sevilen programın sevilen jüri üyelerinden biri olan Somer Sivrioğlu, bu kez de katıldığı bir programda yaptığı “cinsellik” açıklamalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Somer Şef’in “İyi yemek yaparsan…” sözleri adeta olay oldu. İşte detaylar…

Somer Şef’ten Beklenmedik Cinsellik Açıklaması

MasterChef Türkiye programının 2018 yılından bu yana değişmeyen jüri üyelerinden biri olan 50 yaşındaki ünlü şef Somer Sivrioğlu, programda kimi zaman sert ve kimi zaman da esprili ve eğlenceli tavırlarıyla biliniyor. Avustralya’da uzun yıllardır mesleğini icra eden Somer Şef, geçtiğimiz yıl eşi Aslı Sivrioğlu’nu, MasterChef Türkiye Editörü Pınar Kızılkaya ile aldatarak gündeme gelmişti. 14 yıllık eşini aldatan ve eşiyle boşandıktan sonra Pınar Kızılkaya ile ilişki yaşamaya başlayan Somer Sivrioğlu’ndan beklenmedik “cinsellik” itirafı geldi.

“İyi Yemek Yaparsan…”

Hakan Gence’ye konuşan Somer Şef, yaptığı açıklamada “Şöhret olduğum için mutluyum. Geniş çevrelerin beğenisini ve sevgisini kazanmak çok değerli” dedi. Şöhret hakkındaki fikirlerini açıklayan Somer Şef, yemek yapma tutkusu ile ilgili yaptığı açıklamayla ise herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü şef konuya ilişkin açıklamasında yemeği bir tutku olarak gördüğünü ifade etti ve “Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi, sekse faydası olur” sözlerini dile getirdi. Somer Şef’in açıklaması kısa sürede sosyal medyada da gündeme oturdu.