Gündem

Ünlüler Dünyasından Bir Bekar Daha Elendi; Ünlü Oyuncu Seda Tosun, O İsim ile Hayatını Birleştirdi! “Evliliğin Bana…”

Düğün sezonu ünlüler için de açıldı. Bu sene evlilik teklifi alan ünlülerin düğün hazırlıklarına hız verdiği şu günlerde evlenen ünlüler de artmaya başladı. O isimlerden biri olan ünlü oyuncu Seda Sayan, yeni projelerine ara vererek geçtiğimiz gün uzun süredir birliktelik yaşadığı Taner Aktaş ile hayatını birleştirdi.

Bir süredir yoğun iş temposu arasında evlilik hazırlıklarını da sürdüren Seda Tosun, Taner Aktaş ile düzenlenen görkemli bir düğün töreninde evlendi. Düğünde yaptığı açıklamalar ile herkesi şaşırtan Seda Tosun, evlilik hakkında görüşlerini bildirdi.

Ünlü Oyuncu Seda Tosun Evlendi

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan düğünlerden nasibini alan ünlüler arasına Seda Tosun da girdi. Daha önce evlilik kararı aldığını duyuran ünlü oyuncu Seda Tosun, planlanmış bir evlenme teklifi almadığını hayranlarıyla paylaşmıştı. Spontane işlere bayıldığının altını çizen Seda Tosun, film izlerken teklif aldığını, planlı işlerden hoşlanmadığı için bu durumdan da son derece memnun olduğunu belirtmişti. O teklifin ardından düğün hazırlıklarına başlayan ve özellikle son zamanlarda düğün hazırlıklarını hızlandırdığı bilinen Seda Tosun, evlendi. Geçtiğimiz gün uzun süredir birlikte olduğu sosyal medya fenomeni Taner Aktaş ile dünya evine giren Seda Tosun, gerçekleşen görkemli düğün töreni sırasında evliliğinin kendisine uğurlu geleceğine inandığını belirten bir açıklama gerçekleştirdi.

Evlilik Haberinin Ardından Yeni Projelerinin Müjdesini Vermişti

Evleneceği müjdesinin ardından yeni projelerine ilişkin açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Seda Tosun, yoğun bir iş sürecine girdiğini duyurmuştu. Hayranlarını sevindirecek müjdeli haberleri arka arkaya sıralayan Seda Tosun, bir film projesinin haberini de duyurmuştu. Müzik dünyasına da el atacağını duyuran ünlü oyuncu, projelerine ilişkin açıklamalarında; “Eylül ayında Dedemin Gözyaşları isimli filmim vizyona giriyor ve bu yazda yeni film projem var, yeni şarkım için stüdyo çalışmalarım devam ediyor, hemen ardından klip çalışmamı tamamlayacağım. Yoğun bir iş süreci devam ederken daha çoğalacağa da benziyor ama aşk beklemez deyip işler daha yoğunlaşmadan evlendik” ifadeleri yer almıştı. Aynı açıklamalarında annelik ile ilgili düşüncelerini de hayranları için paylaşan Seda Tosun, şimdiden annelik heyecanı sardı diyerek çocuk yapmanın da gelecek planları arasında olduğunu duyurmuştu.