Gündem

Alp Kırşan, Dört Yıl Önce Bıraktığı Survivor Hakkında Konuştu; Gerçekler Bir Bir Ortaya Çıktı! Meğer, Survivor Yarışması…

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan ünlü oyuncu ve sunucu Alp Kırşan, 2018 yılında aldığı ani bir karar ile TV ekranlarından yayınlanan Survivor isimli yarışmayı sunmayı bırakmış ve yurda döner dönmez 2014 yılında nikah masasına oturduğu kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Dörtkardeşler ve bu evliliğinden olan iki çocuğuyla birlikte İstanbul’dan Bodrum’a taşınmıştı. Bir süredir ekranlardan uzak bir yaşantı süren Alp Kırşan’dan yeni bir proje müjdesi geldi.

Survivor sunuculuğu ile bir hayli beğenilen Alp Kırşan, Survivor’ı bıraktıktan sonra kendisine ekranlardan da uzak bir yaşantı kurmuştu. Geçtiğimiz gün Milliyet’e röportaj veren Alp Kırşan, yeni proje müjdelerini verdikten hemen sonra Survivor’a ilişkin çok özel açıklamalarda bulundu.

Alp Kırşan, Paşan Yılmazel ve Yağmur Atacan Yeniden Bir Arada

2008 yılında Paşan Yılmazel ve Yağmur Atacan ile başrollerini paylaştığı Avanak Kuzenler adlı filmi ile hafızalara kazınan Alp Kırşan, herkesin gülerek anımsadığı filme ilişkin müjdeli bir haber verdi. Arkadaşları ile hala iletişim halinde olduklarını açıklayan Alp Kırşan, aynı kadro ile yeni bir senaryonun yazıldığını müjdeledi. Alp Kırşan’ın hayranlarını bir hayli sevindiren müjdeyi verdiği açıklamalarında ise; “Geçen gün bir konuştuk, belki üçümüz tekrardan sinema perdelerine geri döneceğiz. Amacımız biz eğlenirsek seyirci de eğlenir. Senaryo aşamasında şu an herhalde önümüzdeki yaza seyirci karşısına çıkar” sözleriyle, yeni projesini duyurdu” ifadeleri yer aldı.

Survivor Çocuk Büyütmekten Daha Zor

Yeni projelerinin ardından aile yaşamına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu ve sunucu Alp Kırşan, aile yaşamına ilişkin; “Zeynep’le tanıştıktan sonra taşlar da yerine oturdu ve evlendik. ‘Yapmam’ deyip, yaptığım hiçbir şey olmadı. Ama Zeynep için daha zor oldu. Atıyorum, ‘Bezelye yemem’ deyip, çocuklara mama hazırlarken bezelyeyi tatmak zorunda kaldı. Hem çocuklar hem benimle ilgili ‘Yapmam’ deyip ne varsa Zeynep yaptı. Çünkü çiğ tavuk bile yeriz gerekirse çocuklar için” ifadelerini kullandı. Muhabirlerden ilginç bir soru da alan Alp Kırşan, kendisine sorulan ‘Survivor mı daha zor, çocuk büyütmek mi?’ sorusuna Survivor diyerek yanıt verdi. Alp Kırşan’ın konuya ilişkin açıklamalarında ise; “Bence Survivor. Çünkü orada o açlıkla ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. Şehir şartlarında çocuk büyütmek kolay, kendinize vakit ayırabiliyorsunuz. Ki işin ucunda aile olduğu için çoğu şeyi tolere etmek daha kolay” ifadeleri yer aldı.