Gündem

Survivor Aleyna, Demet Akalın’a demediğini bırakmadı! “Demet Akalın bunun altında kalır mı?”

2014 yılından bu yana Acun Medya imzasıyla TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Survivor programı, şimdilerde All Star sezonuyla ekranlara geliyor ve All Star sezonunda da 7 aylık serüvenin sonunda final haftası çok yakın. Programın ekranlara gelen son bölümünde konsey sonrasında Instagram’da canlı yayın açan Acun Ilıcalı, finalin 30 Haziran Perşembe günü olacağını söyledi. İzleyiciler yarışmanın finaline odaklanmışken, eski Survivor yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu ile şarkıcı Demet Akalın isimleri bir kez daha karşı karşıya geldi. İkili arasında daha önce bir “ajitasyon” polemiği yaşanmıştı ve Aleyna Kalaycıoğlu bir programda dile getirdikleri ile Akalın’ı kızdırdı. İşte detaylar…

Kalaycıoğlu’nın Deprem Etkisi Yaratacak Açıklamaları

Survivor 2021 sezonunun en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve yarışmadan sonra müzik dünyasına atılarak da adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, gündemde adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Survivor ile ilgili yaptığı cinsellik ve tuvalet açıklamalarıyla gündemi sallamıştı. Sosyal medyada fenomen haline gelen Kalaycıoğlu, Demet Akalın ile ilgili söyledikleri ile deprem etkisi yarattı.

Aleyna Tilki ve Hülya Avşar Yorumu

Hürriyet’in Youtube kanalında yayınlanan Cesur Yürek programına konuk olan Aleyna Kalaycıoğlu, burada popçu Demet Akalın ile ilgili söyledikleriyle sosyal medyada deprem etkisi yarattı. Kendisine gelen soruları yanıtlayan ve sevgilisi olmadığını söyleyen Kalaycıoğlu, “Aleyna Tilki günümüzün yeni Hülya Avşar’ı mı?” sorusuna verdiği cevapta “Bence kıyaslanamaz. Aleyna daha çok kafasına buyruk takılıyor. Hülya Avşar ise bence dikkatli ve planlı konuşuyor” dedi.

Kalaycıoğlu’ndan Akalın’ı Kızdıracak Sözler

Programda Kalaycıoğlu’na “Demet Akalın seninle ilgili geçmiş dönemde ‘Ajitasyona kurban gitti’ demişti, ne hissettin?” sorusuna verdiği yanıtla şok etti. Eski Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu “Şaşırmadım çünkü herkes kendine yakışanı yapıyor aslında. Bu durum benim hassas noktam ve birçok insan buradan vurmaya çalışıyor. Bu durumun da farkındayım. Ama herkes onun evine haciz geldiği zaman kameralar karşısında ne kadar ağladığını çok iyi biliyor. O yüzden ajitasyon varsa aslında budur; para için ağlamak” dedi.