Gündem

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit; Bodrum’da Objektiflere Takıldı: İkinci Bebek İddiası Cevapsız Kalmadı! “Fahriye Evcen Hamile Mi?”

Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, bir süredir ikinci bebeklerini bekledikleri iddialarıyla gündemlerden düşmüyordu. O iddialar ile ilgili ilk kez konuşan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, Bodrum’da kameralar ile karşılaştı.

Dizilerinin ve projelerinin araya girmesiyle birlikte ailecek vakit geçirmek için tatile çıkan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, bu sene de Bodrum’u seçti. Bodrum’da oldukça keyifli vakit geçirirken kameralara yansıyan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, bir süredir haklarında konuşulan ikinci bebek iddialarına ilişkin soruları da yanıtsız bırakmadı.

İkinci Bebek Bekledikleri İddia Edilmişti

Kanal D ekranlarının hafızalara kazınan yapımlarından biri olan Çalıkuşu dizisinde tanışan ve 2013 yılından bu yana aşk yaşayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, birlikteliklerinin başladığı dördüncü yılında yani 2017’de nikah masasına oturmuştu. 2017 yılında düzenlenen görkemli bir nikah töreni ile hayatlarını birleştiren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, 2019 yılında ilk oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı. O günden bugüne mutlu aile tablosu çizen ünlü çiftlerden biri olmasıyla kamuoyunda bir hayli sevilen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin ikinci bebek beklediği iddiası çiftin hayranları tarafından bir hayli sevinçle karşılanmıştı. Bodrum’da ailecek tatil yapan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, kameralar ile karşılaşınca haklarında çıkan ikinci bebek iddialarına ilk kez yanıt verdi.

Fahriye Evcen Hamilelik İddialarını Kabul Etti

Bodrum’da yazın tadını çıkaran Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, kameralar ile karşılaştı. Kendilerine sorulan bebek sorularını yanıtsız bırakmayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, iddiaları kabul etti. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin konuya ilişkin açıklamalarında; “Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeniki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı.  ‘Kız mı olsun, erkek mi olsun?’ modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli” ifadeleri yer aldı. Ardından yeni bebeklerine ilişkin çeşitli sorulara yanıt veren Fahriye Evcen; “Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım” ifadelerini kullandı.