Gündem

Survivor Ogeday’ın annesinden şok eden paylaşımlar geldi! Adem Kılıççı ve fanlarıyla açıkça dalga geçildi, ortalık karıştı!

TV 8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Survivor All Star programı artık büyük final için gün değil, saatleri saymaya başladı. Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz gün Instagram Survivor yarışmacıları ile birlikte yaptığı canlı yayındaki açıklamalarına göre program 30 Haziran akşamında büyük final yaparak şampiyonunu belirleyecek. Şampiyonluk mücadelesinin iyice kızıştığı programdan geçtiğimiz günlerde elenen Ogeday Girişken, final bölümü öncesinde annesinin paylaşımları ile gündeme geldi. Ogeday Girişken’in annesi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile Adem Kılıççı ve fanlarını hedef aldı, o paylaşımları görenler şok geçirdi. İşte detaylar…

Ogeday’ın Fan Hesabını Kim Yönetiyor?

Survivor All Star programı ekranlara gelmeye başladığı ilk günden bu yana programda yer alan isimlerden biri olan Ogeday Girişken, birçok kişi tarafından programın bu sezonki şampiyonluk adayları arasında gösterildi. Girişken öte yandan Nisa Bölükbaşı ile olan ilişkisiyle de sık sık adından söz ettirdi. Ancak Ogeday’ın gündeme gelmesindeki en büyük gelişmelerden biri de Adem Kılıççı’ya dile getirdiği “Ağlayacaksan bak ağlama duvarı orada” sözleriydi. Bu sözler üzerine Adem, Ogeday’ı potaya gönderen isim olmuştu ve Ogeday yarışmaya ağlayarak veda etmişti.

O Paylaşımları Ogeday’ın Annesi Mi Yapıyor?

Ogeday ile Adem arasında yaşananların, yarışmacıların ailelerine de sirayet ettiği ortaya çıktı. Survivor paylaşımlarıyla gündem olan Diman Arcana isimli sosyal medya kullanıcısı, Ogeday’ın resmi fan hesabının, Ogeday’ın annesi Süreyya Hanım tarafından yönetildiğini iddia etti. İddialara göre Süreyya Hanım’ın Adem Kılıççı ile ilgili paylaşımları ortalığı karıştırdı.

Bu Paylaşımlar Kılıççı’nın Fanlarını Kızdırdı

Söz konusu fan hesabından yapılan bir paylaşımda Adem’in “Ayağımda ödem var” sözüne gönderme yapıldı ve “Sürekli ödem mi var?” yazan bir gönderi paylaşıldı. Ayrıca hesapta Adem Kılıççı’nın fanlarından “dolma” diyerek söz edilmesi de Kılıççı’nın hayranlarını kızdırdı. Hesaptan yapılan son paylaşımda ise “Bir sen olma, kim olursa olsun… Ama sen olamazsın, olmamalısın, olamayacaksın da” sözleri yer aldı. Bu paylaşım da Adem Kılıççı’nın fanlarını adeta çileden çıkarttı.