Gündem

Hafsanur Sancaktutan’ın Yeni Adresi Belli Oldu: Çok Konuşulan O Dizide Yer Alacak! Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy da İşin İçinde…

Televizyon ekranlarının aranan yüzlerinden biri olan Hafsanur Sancaktutan, yeni projesini açıkladı. Önümüzdeki aylarda Disney Plus seyircisi ile buluşacak olan bir dizi ile anlaşan Hafsanur Sancaktutan, diziden hemen sonra ne yapacağını da açıkladı.

14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus ile anlaşan isimlerden biri de Hafsanur Sancaktutan oldu. Hafsanur Sancaktutan’ın yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda isimli yapımın çekimlerinin bitmek üzere olduğu öğrenilirken; ünlü oyuncunun diziden sonraki planları da ortaya çıktı.

Bu Kez Dijital Yayın Platformu ile Anlaştı

Ekranların genç yeteneklerinden biri olan 22 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan, seyirci karşısına ilk kez Gülperi isimli dizinin Fidan karakteri ile çıkmıştı. Genç yaşında parlayan bir kariyer çizmeye başlayan Hafsanur Sancaktutan, bu rolüyle iyi bir çıkış yakalamış ve başarılı işlere arka arkaya imza atmaya başlamıştı. 2018 yılında rol aldığı Gülperi dizisinin ardından MF Yapım imzalı olarak Show TV ekranlarından yayınlanan Aşk Ağlatır isimli dizinin başrollerini Deniz Can Aktaş ile paylaşan Hafsanur Sancaktutan, dizinin finalinin hemen ardından ise, FOX TV ekranlarından yayınlanan Son Yaz isimli dizide Alperen Duymaz ile başrolleri paylaşmıştı. Üçüncü dizisi ile de bir hayli sevilen Hafsanur Sancaktutan, buradaki Yağmur rolüyle adeta hafızalara kazınmıştı. Ekranların genç ve güzel yeteneklerinden biri olan Hafsanur Sancaktutan, bu kez Disney Plus isimli dijital yayın platformlarından yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda dizisinin kadrosuna dahil oldu. Disney Plus’ın yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda isimli yapımda Demet Özdemir’in oynadığı İlkin’in yakın arkadaşı Sinem’e hayat verecek olan Hafsanur Sancaktutan, dizinin çekimlerinin bitmek üzere olduğunu duyurdu.

Tatilden Önce Paris’e Gidiyor

Disney Plus isimli dijital yayın platformundan yayınlanmak üzere çekilen Dünyayla Benim Aramda isimli dizi için hazırlıklarını sürdüren Hafsanur Sancaktutan, 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen Disney Plus lansman gecesine de katılmıştı. Gecede şıklığıyla dikkat çeken isimlerden biri olan Hafsanur Sancaktutan, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile kamera karşısına geçeceği Dünya ile Benim Aramda isimli dizi hakkında ipucu vermem için bir hayli çabalamıştı. Muhabirlerin sorularını bu çabaya rağmen yanıtsız bırakmayan Hafsanur Sancaktutan, tatil mesajı vermişti. Tatilden önce yeni bir proje görüşmesi yapacağını belirten ünlü oyuncu, aynı zamanda hayranlarına Paris’te yapılacak bir dergi çekimlerinin de müjdesini vermişti. Hafsanur Sancaktutan’ın o açıklamalarında; “Çekimler bitmek üzere, tatil hazırlığı yapıyorum. Birkaç iş görüşmem daha var. Sonrasında tatile çıkacağız. Tatil öncesi Paris’te bir dergi çekimi olacak. O yüzden önümüzdeki hafta Paris’e gideceğim” ifadeleri yer almıştı.