Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Çocuklar Duymasın’ın Dominat Teyzesi Zeyno Günenç’e acı haber: Hayatını kaybetti! Baş sağlığı mesajları peş peşe geldi

Yayınlandığı dönem ekrana damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde Dominat Teyze karakteri ile akıllara kazınan ünlü oyuncu Zeyno Günenç’e acı haber bugün verildi. Ünlü oyuncu Günenç babasını kaybetti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü oyuncuya baş sağlığı mesajları peş peşe geldi. Detaylar haberimizde

Çeşitli dizilerde ve yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Zeyno Günenç’in acı günü! Ünlü oyuncu babasını kaybetti. Zeyno Günenç kahreden haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Almış olduğu haberle adeta yıkılan ünlü oyuncu babası Bülent Günenç’in vefatını duyurdu. Babasının ölüm haberini sosyal medyasından paylaşan Günenç babasıyla çekildiği bir karenin altına şunları yazdı:

“Benim canım güzel kalpli Büloş’um canım babam’ı bugün kaybettik. Sen harika bir baba oldun bize. Seni çok seviyorum ve çok özleyeceğim. Yattığın yer incinmesin bitaneciğim. Cenazesi 27 haziran pazartesi Fatih Camii’nde kılınacak ikindi namazını müteakiben Silivrikapı mezarlığı’na defnedilecektir”

Ünlü oyuncunun yaptığı paylaşım sonrasında gönderinin altına aynı dizide rol aldığı Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ gibi isimlerin dışında Çiçek Dilligil ve Behzat Uygur gibi isimler baş sağlığı diledi.