Editörün SeçtikleriGündem

Akıbeti belli oldu! Bayram tatili uzatıldı: Bayram tatili kaç gün olacak?

Ramazan Bayramının sona ermesinden sonra çalışan milyonlarca kesim gözlerini kurban bayramına çevirmişti. Bir süredir internet üzerinden Kurban Bayramı tatili uzatılacak mı? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Sorusunun cevabını araştırıyordu. Ramazan Bayramı’nda tatil uzatılmamıştı. Bu yıl bayramdan sonra gelecek resmi tatil olan 15 Temmuz ve hafta sonunun birleştirilip birleştirilmeyeceği merak ediliyordu.

Gelen bir son dakika haberine göre kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeleri peş peşe sıraladı. Asgari ücrete zam, emekli ve memur maaşları, öğrencilere ücretsiz KYK, diyabet hastası çocuklar için ücretsiz şeker cihazı teminatı ve 20 bin öğretmen ataması gibi müjdeler peş peşe geldi. Bir müjde de bayram tatili için geldi.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ UZATILDI

Erdoğan’ın yaptığı açıklama ile birlikte bayram tatili uzatıldı. Peki, Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Kurban Bayramı tatili hangi günler? İşte Erdoğan’ın o açıklaması ve detaylar

“Kurban Bayramını takip eden günler ile 15 Temmuz arasındaki çarşamba ve perşembe günlerinin idari izin kapsamına alınacağım haberini sizlerle paylaşmak istiyorum”

Buna göre Kurban Bayramı tatili 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ve 17 Temmuz şeklinde güncellenmiş oldu. Kurban Bayramı 9-12 Temmuz tarihleri arasında olup, aradaki 15 Temmuz ve hafta sonu da eklenerek Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı.