Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

7 Temmuz’a kadar devam ediyor: Bugün resmen ödemeler başladı! Banka hesaplarına anında 5.000 TL yatıyor ATM’lerden alınabilir

Bayram öncesi paraya ihtiyacı olanlar için bir banka kampanya duyurusunda bulunularak yapılan yazılı açıklamada 5 bin liraya varan masrafsız bayram kredisi verileceği belirtildi. Ayrıca duyuruda bayram kredisinin yüzde 0.99 faizli olarak verileceği belirtildi. Söz konusu kampanyanın son başvuru tarihinin ise 7 Temmuz olduğu duyuruldu.

Garanti BBVA bayram öncesi kredi kampanyası başlatıldığı belirtildi ve şubeye gitmeden müşteri olanlara 12 ay vadeli 5 Bin TL’ye kadar masrafsız kredi verileceği aktarıldı. Yeni tip Türkiye Cumhuriyeti’ne ait kimliğiniz varsa Garanti BBVA Mobil’i telefonunuza indirip Müşterimiz Olun adımına dokunduktan sonra uygulamadaki yönlendirmeleri takip etmenizin yeterli olduğu belirtildi.

ANINDA 5.000 TL ALINABİLECEK

Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olduktan sonra 3 gün içinde uygulamamızda yer alan Başvurular > Kredi/Avans Hesap > İhtiyaç Kredisi adımından masrafsız kredi başvurusunda bulunabileceğiniz belirtilen duyurunun devamında Garanti BBVA Mobil’den yeni müşterimiz olan esnaf, çalışan ya da emekli fark etmeksizin herkes 5.000 TL’ye varan masrafsız ihtiyaç kredisinden yararlanabileceği aktarıldı.

Söz konusu duyuruda kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan müşterilerimiz faydalanabileceği belirtilerek kampanyaya katılanlar, mobilden Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 3 gün içinde %0.99 faizli ve masrafsız krediye başvurabileceği ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak başvurular için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir.

Kredi başvurusu Garanti BBVA müşterisi olma süreci tamamlandıktan sonra Garanti BBVA Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.

Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır.

Olumlu değerlendirilerek onaylanan kredi, Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden kullanılabilir.

Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum kredi tutarı 5.000 TL, maksimum vade ise 12 aydır.

Kampanyadan gerçek kişiler ve şahıs firmaları faydalanabilir. Kullanılabilecek kredi türü; gerçek kişiler için bireysel ihtiyaç kredisi, şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisidir.

İLK KREDİ KULLANDIRIMLARINDA GEÇERLİ

Temassız Müşteri olma sürecini tamamlayan Garanti BBVA müşterilerimiz, ilgili kampanyadan müşteri olduktan sonraki ilk kredi kullandırımlarında faydalanabilir.

Kredi koşullarını içeren örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

7 TEMMUZ’DA BİTECEK

Kampanya 27 Haziran – 7 Temmuz 2022 tarih aralığında geçerlidir.

Bankamızın kampanya koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talebinde bulunma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tuttuğunu belirtmek isteriz.

Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kampanyadan faydalanılamaz.