Gündem

MasterChef’te beklenmeyen olay! Şeflerin bile ağzı açık kaldı, yarışmacı söyledikleriyle herkesi şok etti!

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Survivor All Star programının final yaparak ekranlara veda etmesine artık saatler kaldı. Büyük final için geri sayıma başlayan Survivor All Star programının finalinden hemen sonra TV 8 ekranlarında MasterChef Türkiye programı izleyici karşısına çıkmaya başlayacak. Geçtiğimiz aylarda birçok söylenti ve iddia ile gündeme gelen MasterChef Türkiye programının 2022 sezonuna ait ilk tanıtım görüntüleri gelmeye başladı. Merakla beklenen yarışma programının ekranlara yansıyan tanıtım görüntülerinde, üç jüri üyesini de büyük bir şok içinde bırakan sıra dışı bir gelişme yaşandı. O anları gören izleyiciler şok içinde kalırken, şefler de karşılaştıkları durum karşısında adeta donup kaldı. İşte detaylar…

MasterChef’te Akıl Almaz Olay!

MasterChef Türkiye programı 2018 yılından bu yana Acun Medya imzasıyla TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor ve sevilen yarışma programı şimdilerde 2022 sezonu için hazırlanıyor. Survivor All Star’ın ardından ekranlara gelmeye başlayacak olan MasterChef Türkiye programı yeni sezon tanıtım görüntüleriyle ekranlardaki yerini yavaş yavaş almaya başladı. Jüri üyelerinin ilk eleme turunda henüz yarışmacıları tanımaya başladığı anlara ait tanıtım görüntüleri ekranlara gelirken, 3 şefi de şaşkınlık içinde bırakan bir gelişme yaşandı.

Şefler Şaştı Kaldı

MasterChef Türkiye programında yer alan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna isimleri, bu sezonda da jüri koltuğunda oturacak. İlk elemelerde yarışmacı adaylarını tanıyan şefler, stüdyoya gelen bir yarışmacıyı görünce ortalık karıştı. Hünerlerini şeflere göstermek için stüdyoya gelen yarışmacıyı gören şefler “Biz seninle yapmadık mı ya?” diye sordu, gerçekler de ortaya çıktı.

“Çok Sevdim Burayı”

Karşılarında gördükleri yarışmacıya karşı şeflerden “Biz seninle yapmadık mı ya? Nasıl yani ikinci kez gelmiyor mu?” yorumları geldi. Bunun üzerine yarışmacı “Çok sevdim ben burayı, bir daha geldim” sözlerini dile getirdi. Ancak yarışmacı daha sonra gerçeği açıkladı ve “O benim ikizimdi” dedi. İkiz kardeşler yan yana gelince şefler ikiliyi ayırmakta güçlük çekti.