Gündem

Müge Anlı’nın düğünüyle ilgili şok eden iddia! Zuhal Topal’ın paylaştığı fotoğraflar…

2008 yılında ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 14 sezon boyunca ekranlardaki başarısını korudu ve sevilen program, geçtiğimiz hafta Cuma günü 14. sezon finalini de yaptı. Programın başarılı sunucusu Müge Anlı, geçtiğimiz hafta sezon finali öncesinde yaptığı açıklamada, yeni sezonda izleyici karşısına evli bir kadın olarak çıkacağını duyurdu. Bu haber Anlı’nın hayranlarını mutlu ederken, Müge Anlı evleneceği kişinin de Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu açıkladı. 25 Haziran tarihinde düğün yaptıkları söylenen Müge Anlı’nın düğününden paylaşıldığı iddia edilen fotoğraflarla ilgili bu kez de gündeme şok eden farklı iddialar gelmeye başladı. İşte detaylar…

Zuhal Topal’ın Paylaşımları Gündemde

Başarılı sunucu Müge Anlı, geçtiğimiz hafta programda yaptığı açıklamada Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu. İstanbul Asayiş Şube Müdürü olan Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girecek olan Anlı’nın duyurduğu bu haber kısa sürede magazin ve sosyal medya gündeminde olay oldu. Programın sezon finali yapmasından sonra Anlı ve Yüzbaşıoğlu’nun 25 Haziran günü evlendiği iddia edildi. Söz konusu iddialar, Zuhal Topal’ın paylaştığı fotoğraflarla güçlendi. Ancak bu kez de ortaya farklı iddialar atılmaya başladı.

O İddia Ortalığı Karıştırdı

Müge Anlı’nın yakın arkadaşları olan Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı’nın olduğu kareyi Zuhal Topal kendi hesabından “Çok özel birinin çok güzel gecesinden” notu ile paylaştı. Bu paylaşımın, Müge Anlı’nın düğününden olduğu iddia edildi. Ancak söz konusu fotoğrafların, Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun güvenlik ve farklı gerekçelerle çekimlere tamamen kapalı düzenlediği söylenen bu düğünden olmayabileceği iddiaları gündeme gelmeye başladı.

Zuhal Topal Kuralı Mı Deldi?

İddialara göre Zuhal Topal’ın paylaşımları farklı bir organizasyona ait. Ancak öte yandan medyaya yansıyan fotoğraflarda Müge Anlı’nın yakın arkadaşlarının olması da pozların Müge Anlı’nın düğününden olduğu iddialarını güçlendiriyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte hayranları, Müge Anlı’dan gelinlikle fotoğraf bekliyor.