Gündem

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım ilişkisinde skandal ihanet! Sevgilisini aldattığı ortaya çıktı, aldattığı kişinin fotoğrafı olay oldu!

Geçtiğimiz dönemlerde FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Sen Çal Kapımı dizisinde başrollerde yer alan ünlü oyuncu Hande Erçel, diziden rol arkadaşı Kerem Bürsin ile bir dönem aşk yaşamıştı. Erçel ve Bürsin ikilisinin aşkı uzun süre gündemde konuşulmuştu ve ikili geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Kerem Bürsin ile yollarını ayırdıktan sonra bir diğer ünlü ve yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlayan Erçel’in, Yıldırım’la da ilişkisini sessiz sedasız şekilde sonlandırdığı ortaya çıktı. İkilinin ayrılık sebebi ise herkesi şaşkına çevirdi. Magazin gündeminde yer alan iddialara göre ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, sevgilisi Hande Erçel’i aldattı. İşte detaylar…

Erçel ile Yıldırım İlişkisi Sonlandı…

Ünlü ve güzel oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz dönemlerde Sen Çal Kapımı dizisinden rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlamıştı. İki başarılı oyuncunun aşkı uzun süre magazin gündeminde kalmıştı ve geçtiğimiz aylarda Erçel ile Bürsin, yollarını ayırmıştı. Erçel bu ilişkinin ardından ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlamıştı ve bir süredir aşk yaşayan ikilinin, sessiz sedasız bir şekilde bu ilişkiyi sonlandırdığı ortaya çıktı. Kaan Yıldırım ihanet iddialarıyla gündeme gelirken, Yıldırım’ın Erçel’i aldattığı iddia edilen kişinin görüntüleri de ortaya çıktı.

Aldattığı İddialarıyla Gündemde

Kaan Yıldırım geçtiğimiz yıllarda ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşamıştı. İlişkilerinde bir ayrılık dönemi yaşadıktan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Yıldırım ve Hadise ikilisi, daha sonra tekrar yollarını ayırmıştı ve Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hadise ile Mehmet Dinçerler dünya evine girerken, Kaan Yıldırım ise Hande Erçel’i aldattığı iddialarıyla gündeme geldi.

O Detay İddiaları Güçlendirdi

Erçel ve Yıldırım ikilisi, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu ancak çiftin mutlu ilişkisi kısa sürdü. Ayrılık iddiaları sonrası Erçel kendisine gelen soruya “Arkadaşız” yanıtı verdi ve Yıldırım da bu sözlerin kendisine sorulması üzerine “Hande ne dediyse o” sözlerini dile getirdi. İddialara göre Kaan Yıldırım, Hande Erçel’i Tuğba Açıkgöz ile aldattı. Daha önce de ismi Tuğba Açıkgöz ile anılmış olan Kaan Yıldırım’ın, Açıkgöz’ün tatil paylaşımları yaptığı yerden paylaşımlarda bulunması bu iddiaları güçlendirdi.