Gündem

Böylesi İlk Kez Ekranlara Gelecek: Gülmek İçin Değil; Gülmemek İçin Çabalayacaklar! Demet Akbağ ve Şahin Irmak da Var!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ekranlarda büyük değişiklikler gerçekleşirken; seyirci karşısına çıkacak yeni yapımlar da sadece dizilerden oluşmuyor. Temmuz ayında MasterChef Türkiye bir kez daha start alırken; yaz ayları için bir yarışma programı da Güldürme Beni ismiyle Show TV ekranlarından geliyor.

Ekranların en farklı yarışma programı olmaya şimdiden aday olan Güldürme Beni isimli yarışma programında yer alan ünlüler yaşadıkları evde kendilerine verilen komutları uygulayarak, karşılarındakileri güldürmeye çalışırken; kendileri de gülmemek için çabalıyor. Demet Akbağ da Güldürme Beni isimli yarışma programındaki yerini almış bulunuyor.

Demet Akbağ Ekranlara Geri Dönüyor

Ekranlarda en son Akrep isimli dizi ile yer alan Demet Akbağ, ekranlardan ayrılır ayrılmaz tiyatro sahnelerine geri dönmüştü. Bir kez daha ekranlara dönmeye hazırlanan Demet Akbağ’ın yeni bir proje ile seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. Bloom Medya imzası ile Show TV ekranlarından yayınlanacak olan Güldürme Beni isimli yarışma programına dahil olan Demet Akbağ, yarışmanın tanıtım fragmanı için Şahin Irmak ile birlikte kamera karşısına geçti. Yarışmacılar gülmemeye çalıştıkça seyircinin daha da eğleneceği bambaşka bir format ile seyirci karşısına çıkacak olan Güldürme Beni isimli eğlence programının tanıtım fragmanı ve afişleri de yayınlandı. Önümüzdeki haftalarda seyirci ile buluşması beklenen Güldürme Beni isimli yarışma programında yarışacak olan isimler de bir hayli ilgi çekti.

Güldürme Beni’de Ünlü İsimler Yarışacak

Usta tiyatrocu Demet Akbağ’ın ‘Komedi Dairesi Başkanı’ unvanıyla yer alacağı yarışmada Demet Akbağ’a Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli eğlence programı ile tanınan Şahin Irmak da eşlik edecek. Birbirinden ünlü isimlerin yarışacağı ve gülmemek için kendilerini tutacağı Güldürme Beni isimli yarışma programında Demet Akbağ, yarışmacılara komutları verecekken; Şahin Irmak da programın sunumunu gerçekleştirecek. Kameralar ile dolu bir evde yaşayacak olan ünlülerden güldüren kazanacakken; gülen eve veda edecek. Yaşananların her saniyesini seyirci ile paylaşacak ve adeta bir reality şov gibi seyirciye sunulacak olan Güldürme Beni isimli eğlenceli yarışma programından elenen ünlü isimlerin yerine ise, her hafta bir yeni ünlü isim daha gelecek. Tanıtım fragmanı ile tüm dikkatleri üzerine çekmiş olan ekranların en farklı yarışması olmaya aday olan Güldürme Beni isimli yarışma programı, yakında Show TV’de başlayacak.