Gündem

Türk Kızılay’ı Duyurdu: KPSS Şartı Olmadan Personel Alımı Yapılacak!

Türk Kızılay, resmi internet sitesi üzerinden personel alımı yapacağını açıkladı. Geçmiş ilanları güncelleyen Türk Kızılay, kadrosundaki eksikleri tamamlamak ve personel sayısını artırmak için yeni ilanlar da yayımlandı. Kurum, resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanda KPSS şartı aramadığı bilgisini paylaştı ve başvuruların online olarak yapılacağını açıkladı.

Türk Kızılay’a bağlı Kızılay Lojistik A.Ş. Maltepe Merkez’de istihdam edilmek üzere İnsan Kaynakları uzmanı alacağını açıkladı. Ayrıca Kızılay Yatırım A.Ş.’nin bir iştiraki olan Ar-Ge ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. de personel alımı yapacağını açıkladı. Kuru ArGe ve İnovasyon Yöneticisi pozisyonuna personel alımı yapacak.

Türk Kızılay’ının personel alımları başladı. İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu için 14 Temmuz tarihine kadar başvuru yapılması, ArGe ve İnovasyon Yönetici olarak çalışmak isteyenler ise 10 Temmuz tarihine kadar başvuru yapmalıdır.

İnsan Kaynakları Uzmanı İçin Aranan Şartlar

Başvuru yapacak olan adayların en az lisans mezunu olmasını bekleyen Kızılay Lojistik, işe alacağı personelin yüksek lisans mezunu olmasını tercih ediyor. İşe alınacak olan personelin 3 yıl tecrübeli olması beklenirken; işe alım, yetenek ve performans değerlendirme, eğitim ve kariyer yönetimi gibi fonksiyonlara hakim olması bekleniyor. İş Kanunu ve Sosyal Güvenlik Kanunu ile birlikte çalışma mevzuatına hakim kişilerin işe alınacağı açıklandı. Erkek adayların zorunlu askerlik hizmeti ile ilişiğinin kalmamış olması gerekmektedir.

ArGe ve İnovasyon Yöneticisi İçin Aranan Şartlar

İstihdam edilecek olan personelin üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun olması bekleniyor. Başvuru yapacak olan adayların iyi derecede İngilizce bilmesi ve seyahat engelinin olmaması gerekmektedir. İletişim becerisi yüksek, doküman oluşturabilecek ve akademik yazı yazma konusunda ve araştırma yapma konusunda yetenekli olması bekleniyor.