Gündem

Survivor All Star’da şampiyon çoktan belli oldu! “Yarışmacılar evlerine dağılsın, şampiyon belli…”

TV 8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Survivor All Star programında artık son geldi sayılır. Sevilen yarışma programı uzun yıllardır Acun Medya aracılığıyla TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyordu ve son olarak 2022 sezonunda All Star formatı ile ekranlara gelmişti. Ocak ayından bu yana ekranlarda reytingleri parçalayarak izleyici karşısına çıkan programda final bölümünün ne zaman olacağı da bizzat Acun Ilıcalı tarafından açıklanmıştı. Survivor All Star’da şampiyonun belli olması için artık final adına geri sayım başlarken, bir sosyal medya paylaşımı ortalığı karıştırdı. Bir yarışmacının yakını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adeta şampiyonu ifşa etti! O paylaşım sonrası yarışmacıların fanları da ayağa kalktı! İşte detaylar…

Şampiyon İfşa Mı Edildi?

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz hafta gerçekleşen eleme konseyinin ardından Instagram üzerinden kalan yarışmacılarla birlikte bir canlı yayın yapmıştı. Yine binlerce kişinin izlediği bu yayında Ilıcalı, Survivor All Star’da 29 Haziran’da yarı final olacağını ve 30 Haziran Perşembe akşamında da büyük final olacağını duyurmuştu. Acun Ilıcalı’nın bu açıklamalarından sonra yarışmada final heyecanı beklenirken, Adem Kılıççı’nın nişanlısı Nil Şenver’in sosyal medya paylaşımı ortalığı karıştırdı.

Adem’in Nişanlısından Şok Paylaşım

Survivor All Star’da son 5 isim geriye kalmıştı ve programın son bölümünde gerçekleşen eleme konseyinde Nisa, Adem ve Hikmet isimleri arasından programa veda eden kişi de Hikmet Tuğsuz oldu. Bu elemenin ardından geriye son 4 isim kalırken, kimin şampiyon olacağı da merak konusu oldu. Adem Kılıççı’nın yaptığı sosyal medya paylaşımı sonrasında birçok kişi “Şampiyon Adem mi olacak?” sorusunu sormaya başladı.

Acun’un Sözleri Kafaları Karıştırdı

Acun Ilıcalı’nın konseyde Adem’i favori olarak göstermesi bu sorularla birlikte kafaların daha çok karışmasına neden olurken, yarışmanın şampiyonu yarın akşam belli olacak. Survivor All Star’da Batuhan Karacakaya, Ayşe Yüksel, Adem Kılıççı ya da Nisa Bölükbaşı isimlerinden biri şampiyon olacak.