Gündem

Yayınlanması Gerekiyordu; Yayınlanmadan Kalktı! Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü Başroldeydi! Kusursuz Kiracı Dizisinde Son Durum Ne?

Show TV ekranlarından yayınlanan Çukur dizisinin Sena’sı olarak hafızalara kazınan Dilan Çiçek Deniz ile Afilli Aşk dizisinde canlandırdığı Volkan karakteriyle hafızalara kazınan Serkay Tütüncü’nün başrollerini paylaştığı Kusursuz Kiracı dizisi için hazırlıklar tamamlanmıştı. Yaz aylarında ekrana gelmesi beklenen Kusursuz Kiracı için yayıncı kuruluş FOX TV yeni bir karar verdi.

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün sete girmeye başladığı Kusursuz Kiracı isimli diziden ilk fotoğraf da gelmişti. Ünlü oyuncular birlikte fotoğraf paylaşıp, setin başladığını duyurmuştu. Tanıtımının da yapıldığı Kusursuz Kiracı isimli dizi FOX TV tarafından hayata geçirilecekti. Yaz aylarında başlaması beklenen Kusursuz Kiracı dizisinin yayın tarihi ertelendi ve yeni yayın tarihi de belli oldu.

Kusursuz Kiracı Beklenen Tarihte Ekrana Gelmedi

Dilan Çiçek Deniz’i ekranlara döndürecek olmasıyla televizyon seyircisini bir hayli heyecanlandıran Kusursuz Kiracı isimli yapım FOX TV ile anlaşmaya varmıştı. Kış sezonunun sonuna doğru tanıtımı da başlayan Kusursuz Kiracı dizisinde Dilan Çiçek Deniz’in Mona isimli genç bir gazeteciyi; Serkay Tütüncü’nün ise yine gazeteci olan Yakup isimli genç bir adama hayat vereceği ortaya çıkmıştı. Çekimlerinin başladığının Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün birlikte setten paylaştıkları fotoğraf ile ortaya çıktığı Kusursuz Kiracı dizisinin yaz aylarında ekrana gelmesi bekleniyordu. Haziran ayının sonuna gelmesine rağmen ekranlara hala merhaba dememiş olan Kusursuz Kiracı, televizyon seyircisini meraklandırmaya başlarken; FOX TV’nin Kusursuz Kiracı için yeni bir karar aldığı öğrenildi.

FOX TV Kusursuz Kiracı’yı Düşük Reytinglere Kurban Etmeyecek

Farklı bir hikaye ve sırlarla dolu olay örgüsü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Kusursuz Kiracı dizisini FOX TV yaz planından kaldırdı. Özellikle haziran ayının gelmesiyle birlikte ekranlarda başlayan yaz dizilerinin tamamının kötü reytingler ile karşılaşması FOX TV’nin planlarında değişikliğe gitmesine neden oldu. Kusursuz Kiracı dizisinin yaz aylarında görülen reyting düşüşleri arasında eriyip gitmesini istemeyen FOX TV, dizinin yayın tarihini değiştirdi. Yaz yerine ana sezonda seyirci karşısına çıkacak olan Kusursuz Kiracı dizisinin eylül ayından itibaren FOX TV ekranlarındaki yerini almak için hazırlıklarına devam ettiği öğrenildi.