Gündem

Hande Erçel Tarih Oldu; Listeden Silindi! Yerine Pınar Deniz Geçti, Zirveyi Kaptı; Resmen Rakip Falan Tanımadı! “Neler Oluyor?”

Bir süredir ünlüler arasındaki yarışa yön veren göstergelerden biri olan IMDb Starmetre listelerinde sıralama değişti. Şimdiye dek Hande Erçel, Can Yaman ve Kerem Bürsin gibi isimlerin zirvede olmasına alışılan IMDb Starmetre listesine yeni bir isim daha dahil oldu. Yargı dizisinin Ceylin karakteri ile bir hayli beğenilen Pınar Deniz, IMDb Starmetre listesine hızlı bir giriş yaptı.

Özellikle Vatanım Sensin isimli dizide canlandırdığı Yıldız karakteriyle popüler olmaya başlayan Pınar Deniz, son iki sezonu çok başarılı bir şekilde geçirdi. Hem dijitale hem ekranlara hem de sinemaya iş yapan nadir oyuncular arasında yerini alan Pınar Deniz, başarısının meyvelerini de bir bir toplamaya başladı. Pınar Deniz’e son başarı ise, IMDb Starmetre listesinden geldi.

Aşk 101 Hayatını Değiştirdi

Aslında Vatanım Sensin dizisi ile tanınmaya başlasa da Pınar Deniz’i parlatan yapım Netflix isimli dijital yayın platformundan yayınlanan ve başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı Aşk 101 isimli gençlik dizisi oldu. Ardından bir kez daha Kaan Urgancıoğlu ile çalışan Pınar Deniz, bu kez Yargı dizisinin Ceylin’ine hayat vermeye başladı. Ay Yapım imzası ile seyirci karşısına bu sezon Kanal D ekranlarından çıkmaya başlayan Yargı dizisiyle çok ses getiren Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ile olan uyumuyla da çok sevildi. Cannes Film Festivali’ne de davet edilen Pınar Deniz, Disney Plus’ın yetenek yüzü olarak açıklandı ve yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Ayrıca reklam filmlerinden yana da yüzü gülmeye başlayan Pınar Deniz, dünyaca ünlü kozmetik markası L’Oréal Paris’in yeni güzellik elçisi olduğunu; “Heyecandan içim içime sığmıyor. Güzellik elçisi olduğum L’Oréal Paris ailesine hoş geldim diyebiliriz” sözleriyle duyurmuştu.

IMDb Starmetre Listesinde Zirveye Oturdu

Geçirdiği başarılı bir sezonun ardından dünyadan pek çok ismin oyladığı IMDb Starmetre listesinde de zirveye oturan Pınar Deniz, dünyaca ünlü starların yer aldığı listede en çok oy alan Türk oldu. 11 milyonu aşkın starın arasından 1709’uncu sıraya yerleşen Pınar Deniz’i hiçbir Türk isim geçemedi. Geçmişte Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Can Yaman gibi isimlerin zirvede yer aldığı IMDb Starmetre listesinin Türk zirvesi bu kez Pınar Deniz’e emanet edildi.