Gündem

Garip Bülbül Neşet Ertaş Vizyona Girmeden Bombayı Patlattı! O İsim de Kadroda; Hem de En Çok Sevilen Haliyle…

Biyografi filmlerinin tutmaya başladığı son zamanlarda; Ayla, Müslüm, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu gibi pek çok film seyirci karşısına çıkmış, bunların arasına yeni sezonda ise Dilberay ve Bergen de eklenmişti. Vizyonlar bu kez ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını ele alacak olan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmine hazırlanmaya başladı.

Çekimlerini İstanbul, Ankara, Kırşehir ve Almanya’da gerçekleştirecek olan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi için geri sayım başladı. Filmin görüntü yönetmenliğini Jean Paul Seresin üstlenirken; yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak ve Berker Berki ikilisi yapmaya başladı. Henüz okuma provası gerçekleştiren Garip Bülbül Neşet Ertaş filminden vizyon öncesi bir de sürpriz geldi.

Garip Bülbül Neşet Ertaş Filmi İçin Hazırlıklar Başladı

Okuma provalarının başladığı Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi için hazırlıklar hızlandırıldı. Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin tam kadrosu da ortaya çıkarken, usta halk ozanı Neşet Ertaş’a halk ozanı Ramazan Bağgül’ün; Neşet Ertaş’ın gençliğine Bektaş Dolu’nun; çocukluğuna ise Onur Efe Şahin’in hayat vereceği de öğrenildi. Aynı zamanda kadroda yer alan Zara’nın Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde halk ozanı Neşet Ertaş’ın annesine; Melisa Aslı Pamuk’un ise aşık olduğu kadına hayat vereceği açıklandı. Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin oyuncu kadrosunda; Yüsra Geyik, Toygan Avanoğlu, Serkan Köksal, Selin Genç, Rüzgar Aksoy, Ayça Damgacı, Bahtiyar Engin, Caner Kurtaran, Yiğit Mahzuni, Celal Öztürk, Gözde Kansu, Renan Bilek, Cemal Toktaş, Atay Yıldız, Cansu Fırıncı, Kemal Başar, Mehmet Esen, Ali Tutal, Erhan Uslu, İmren Çapanoğlu, Ersin Faikzade, Cenk Gürpınar, Hasan Ali Mete, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Doğan Tokel, Asaf Doğan, Ayhan Pekbilgin gibi isimlerin de yer alacağı öğrenildi.

Garip Bülbül Neşet Ertaş Filminde Büyük Sürpriz

23 Aralık 2022 tarihinde vizyon ile buluşacak olan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde seyirciyi bir de büyük bir sürpriz bekliyor. Geçtiğimiz yıllarda vizyon ile buluşan Müslüm filminde Müslüm Gürses’e hayat veren ve bu rolüyle bir hayli beğenilen Timuçin Esen de Garip Bülbül Neşet Ertaş filmine dahil oldu. Filmde bir kez daha Müslüm Gürses’e hayat verecek olan Timuçin Esen’in birkaç sahnede yer alacağı öğrenildi.