Gündem

Caner Toygar yıllar sonra Tülin aşkını itiraf etti! Esra Erol’un muhabiri Toygar’ın itirafı çok şaşırtacak!

ATV ekranlarında hafta içi her gün öğleden sonra kuşağında izleyici karşısına çıkan Esra Erol’da programında muhabirlik yapan Caner Toygar, yollar önce Tülin aşkıyla gündemdeydi. Son dönemlerde Esra Erol’da programı ile yeniden adını duyuran Caner Toygar, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile herkesi çok korkutmuştu. Beyninde bir kitle olduğunu ve MR çektireceğini söyleyen Caner Toygar, ağrılarından dolayı intiharın eşiğine geldiğini dile getirmişti. Açıklamalarıyla sevenlerini çok korkutan Caner Toygar, bu kez de yıllar sonra dile getirdiği Tülin itirafıyla adından söz ettirdi. İşte detaylar…

Caner Toygar Açıklamasıyla Gündemi Salladı

Türkiye’nin, bir dönem evlilik programında tanıdığı Caner Toygar, söz konusu programda Tülin Koca’ya duyduğu aşkla adını geniş kitlelere duyurmuştu. Türkiye’nin söz konusu yıllarda “Caner ve Tülin” olarak tanıdığı ikiliden Caner Toygar, yıllar önce katıldığı bir programda kafasında cam bardak kırarak dikkatleri çekmişti. Geçmiş yılların magazin gündeminde sık sık adından söz ettirmiş olan Caner Toygar’ın elinden yıllar sonra Esra Erol tutmuştu ve Toygar, Esra Erol’da programında muhabirlik yapmaya başlamıştı. Toygar, yıllar sonra dile getirdiği Tülin itirafıyla bir kez daha gündeme geldi.

Caner’den Yıllar Sonra Gelen “Tülin” İtirafı

Kendi Youtube kanalı üzerinden paylaşımlarda bulunan Caner Toygar, bir süre önce beynindeki kitle nedeniyle MR çektireceğini söylemiş, ağrılardan dolayı intiharın eşiğine geldiğini açıklamıştı. Ünlü isim Youtube kanalında “Neden Tülin?” sorusuna verdiği yanıtla yeniden gündeme geldi.

Caner Toygar “Normalde ben Tülin’i seçmeyecektim yarışmaya girdiğimizde. Her şey tesadüf oldu. Yarışmaya girdik, girdiğimizde oraya katılan yarışmacıları görmüyoruz. Yarışmaya girdikten sonra duvarlarda resimler vardı, gelin adaylarının resimleri. Bize yapım ekibinden ‘Bu fotoğraflardan kendinize yakın gördüğünüz bir ismi ve elenmesini istediğiniz bir ismi yazın’ dediler. İki tane isim vardı elimde. Ben Ebru’dan hoşlandım, Tülin’in elenmesini istedim. Ama ikisinin adını karıştırdım… İsimleri karıştırmasam Tülin gidiyordu, Ebru kalıyordu…” dedi.