Editörün SeçtikleriEkonomiİş İlanları

7 Bin 500 Liraya Çalışacak Yüzlerce Şoför Aranıyor! 12 Ay İş Garantisi Veriliyor!

Sezonun açılmasıyla birlikte Antalya’da ciddi anlamda otobüs şoförü sıkıntısı yaşanıyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, “190 tane aracımız şoför olmadığı için yatıyor. Ciddi anlamda şoför sıkıntımız var. 12 ay iş garantisi var. 7-7 bin 500 TL maaş veriyoruz” dedi.

2 yıllık pandeminin ardından normale dönülmeye başlamasının ardından hem yerli hem de yabancı turistler soluğu Antalya’da almaya başladı. Turizmin başkenti Antalya’da otellerde yaşanan doluluk artmasının ardından toplu taşımada çalışan birçok şoför de turizmde taşımacılığa yöneldi. Bunun üzerine toplu taşıma araçlarında şoför sıkıntısı yaşandı.

12 Ay İş Garantisi Var

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, otobüs esnafının sorunlarını anlatarak, çözüm önerilerinde bulundu. Antalya trafiğinde çok ciddi anlamda yoğunluk olduğunu belirten Arslan, “Turizm sezonunun açılması ile birlikte şehrimizde ciddi anlamda şoför bulmakta zorlanıyoruz. Gerek ulusal basın olsun gerekse yerel basın olsun ilanlarımızı verdik. 190 tane aracımız şoför olmadığı için yatıyor. Ciddi anlamda şoför sıkıntımız var. İş arayan arkadaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. 12 ay iş garantisi var. İşleri hazır. 7-7 bin 500 TL maaş veriyoruz. Tabii maaşını az bulduğunu dile getiren arkadaşlarımız da var” dedi.