Editörün SeçtikleriGündem

Nisa’nın finale kalacağını bildiler! Survivor şampiyonunu önceden söylediler: Nisa mı, Adem mi? 2022 Survivor şampiyonu

Aylarca süren mücadele bu akşam bir kazanan ile sonuçlanmış olacak. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı ve TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star için geri sayım başladı. Yarışmanın finali TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanıyor. Dün akşam son 4’e Nisa, Adem, Ayşe ve Batuhan kalmıştı. Ancak sosyal medyada yapılan paylaşımlarda daha Acun Ilıcalı oylama sonuçlarını açıklamadan Nisa’nın finale kalacağını Batuhan’ın eleneceğini ifade ettiler.

Nisa’nın finale kalacağını bildiler! Dün akşam yarı final sonrasında Survivor şampiyonunu önceden belirttiler. Bunun üzerine internet üzerinden vatandaşlar Nisa mı, Adem mi? 2022 Survivor şampiyonu kim? sorusuna cevap aramaya başladı.

SURVİVOR ŞAMPİYONU OLACAĞINI İDDİA ETTİLER

Ortaya atılan iddiaya göre dün akşam Nisa, Adem ve Batuhan arasından Nisa’nın finale çıkacağını tahmin ettiler. Sosyal medyada yapılan paylaşımın gerekçesine göre Batuhan’ın yarışma sırasında jip ödülünü kazanmış olmasıydı. Bunun üzerine pek çok kişi Batuhan’ın eleneceğini ve Nisa’nın finale çıkacağını tahmin etti.

Bugün ise ortaya atılan iddiaya göre Adem ve Nisa arasından Nisa’nın şampiyon olacağı ifade ediliyor. Oylamadan sonra Acun Ilıcalı canlı yayında 022 Survivor şampiyonunu açıklayacak.

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 Prag doğumlu Nisa Bölükbaşı 24 yaşındadır. Babası Türk ve Boşnak asıllı, annesi ise Çek asıllıdır.

Bölükbaşı 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi yüzme takımında yer aldı. Aynı senede profesyonel kayak yapmaya davet edildi ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetti. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans gösterdi. 15 yaşında iken yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Ayrıca Bölükbaşı’nın voleybol deneyimi de bulunuyor.

Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken ile sevgilidir.